Zelf wijn maken met The Miracle Machine

wijn maken - the miracle machineNa de broodbakmachines, doe-het-zelf-schepijs apparaten en de Lets make pizza machine, waarmee je binnen no-time zelf een pizza met verse ingrediënten op tafel tovert, is er nu ook een machine op de markt gekomen, waarmee je binnen een aantal dagen zelf een lekker wijntje kunt produceren. Of het lekker is, kunnen we niet garanderen, want we hebben het zelf nog niet uitgeprobeerd, maar volgens de makers van deze machine doet de kwaliteit van de wijn niet onder voor een wijn, die op traditionele wijze is geproduceerd.

Wijn maken met The Miracle Machine

Met deze Miracle Machine kun je dus binnen een aantal dagen zelf wijn maken. Je hebt je Miracle Machine, stopt er wat ingrediënten (druivenconcentraat, gist en aroma’s) in en na drie dagen pruttelen heb je je eigen flesje wijn. De makers van The Miracle Machine bieden momenteel 6 verschillende ‘kits’ aan, waarmee je 6 verschillende soorten wijn kunt maken, maar de makers willen meer variatie en zullen de komende maanden nog 5 á 10 verschillende soorten op de markt gaan brengen. En de kosten die vallen mee. Althans, die van de ingrediënten, want die kosten zo’n 2 dollar per kit. En dan heb je volgens de makers zelf een fles wijn gemaakt, die net onderdoet voor een fles wijn van 20 dollar. Voor The Miracle Machine moet je dieper in je buidel tasten, want die kost 499 dollar. Mocht de kwaliteit van de wijn die je maakt met deze machine echt geweldig zijn, dan haal je die aanschafkosten er ook zo weer uit.

Zelf wijn maken met The Miracle Machine uitgelegd in een video

De naam is geen toeval

Overigens is nog leuk om te weten dat de naam van deze machine niet helemaal uit de lucht komt vervallen. De makers van de machine verwijzen hiermee naar het wonder van Jezus, die water in wijn kon veranderen.

wijn maken - wonder water wijn

 Bron: TheMiracaleMachine

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.