xqeez.nl maakt einde aan traditioneel kerstpakket met De Wijnkaart

Hilversum, 27 september 2013 xqeez.nl introduceert De Wijnkaart, een persoonlijk relatiegeschenk waarbij de ontvanger zelf zijn wijn mag uitzoeken. Op de gepersonaliseerde cadeaukaart staat een code die toegang geeft tot de webshop van xqeez.nl met een breed aanbod uitzonderlijke wijnen. Deze code laat alleen wijnsets zien die overeenkomen met de waarde van de gegeven cadeaukaart. De ontvanger kiest vervolgens zelf zijn wijn naar voorkeur. Op die manier is de gever er zeker van dat zijn cadeau in de smaak valt.

De selectie is samengesteld uit het aanbod van gerenommeerde wijnhuizen van over de hele wereld zoals Bodegas Salentein in Argentinië, Pol Roger Champagne, Marcel Deiss in de Elzas en Yalumba in Australië. In nauwe samenwerking met een vinoloog zijn gevarieerde pakketten samengesteld, waarmee iedere smaak wordt bediend.

Hoe werkt het?De_Wijnkaart-lr
De gever bepaalt zelf de waarde van de kaart. Deze kan variëren van 29 tot 150 euro. De kaart wordt voorzien van een bedrijfslogo, een persoonlijke cadeaucode en de naam van de ontvanger. Met de code krijgt de ontvanger toegang tot de shop, waar de wijnsets te zien zijn die bij de waarde van zijn kaart horen. Het is niet mogelijk om te zien welke producten bij kaarten van een ander prijsniveau te selecteren zijn. De waardering voor een cadeau wordt dus niet verstoord door de wetenschap van de prijs.

Nadat de bestelling met de cadeaukaart is afgerond, wordt het betreffende cadeau binnen drie werkdagen afgeleverd bij de ontvanger. Indien gewenst kan de gever een persoonlijke boodschap met het cadeau meesturen.

Rik Rentrop, mede-oprichter van xqeez.nl: “We zagen steeds vaker dat de goedbedoelde traditionele relatiegeschenken niet de uitwerking hadden die de gever voor ogen had. Terwijl een zakelijk cadeau juist de waardering zou moeten uitspreken naar een personeelslid of zakenrelatie. Vanuit die gedachte zijn we xqeez.nl gestart, een samenvoeging van exquise en easy. Wij streven ernaar exquise wijnen aan te bieden die door de ontvanger echt worden gewaardeerd. Daarnaast willen we het voor de gever zo makkelijk mogelijk houden door bijvoorbeeld geen minimale afname voor gepersonaliseerde kaarten te hanteren. Kortom, exquise en easy.”

—————————————————–
-Einde persbericht-

Over xqeez.nl

xqeez.nl is een Nederlandse startup, waarbij ervaring in e-marketing en liefhebberij voor wijn samenkomen. De Wijnkaart is het eerste product in een concept waarbij op makkelijke manier relatiegeschenken met goede smaak gegeven kunnen worden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.