WineWeekend, het festival voor wijnliefhebbers!

Logo_WineWeekend_FC_2

Ja, dames en heren de zomer komt er weer aan en dit gaat uiteraard gepaard met een heleboel leuke wijnevenementen. Daar wil ik jullie natuurlijk wel van op de hoogte houden. Ik zal dan ook geregeld aandacht besteden aan verscheidene evenementen zodat het een zomer gaat worden met genoeg wijn. Het voelt als een verplichting om jullie wetenschap te laten nemen van al het leuks dat ons landje ons bied. Neem volgend artikel daarom aandachtig door en SAFE THE DATE! 21 & 22 November zie ik jullie allemaal daar!  Dit evenement overbrugt de zomer echter, maar juist daarom weet ik zeker dat jullie dit weekend nog niets te doen te hebben.

IMG_2126

 Na een succesvolle eerste editie van WineWeekend, organiseert De  Broodfabriek in Rijswijk op zaterdag 21 en zondag 22 november voor de  tweede maal het festival voor wijnliefhebbers!

 Wat is WineWeekend?
 WineWeekend is het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten  gewijd aan wijn, georganiseerd door en voor wijnliefhebbers. Je kunt er honderden verschillende wijnen proeven, diverse workshops volgen, kletsen met wijnimporteurs of je laten informeren over je volgende wijnreis. En natuurlijk kun je de wijnen bestellen om thuis opnieuw te genieten van de heerlijke wijnen die je hebt geproefd.

Voor wie is WineWeekend?
WineWeekend is er voor iedereen die geïnteresseerd is in wijn, dat kan zowel de beginnende als de gemiddelde tot gevorderde wijnliefhebber zijn. Met het proefglas in de hand zijn alle wijnen gratis te proeven bij de ruim 50 stands. De wijnen zijn afkomstig uit alle denkbare wijnlanden. Je treft er de ondernemer, importeur of wijnmaker zelf. Laat je informeren over de vele soorten en geniet vooral van een heerlijk WineWeekend!

Wie staan er op WineWeekend?
Je treft er ondernemers uit de wijnwereld door het hele land. Ondernemers die met veel passie en toewijding hun wijnen aan jou laten proeven en je graag vertellen over de bijzonderheden van de wijnen. Iedere wijn heeft zo zijn verhaal, land van herkomst, soorten druiven, manier van rijpen etc. en dat proef je! De ondernemers zijn wijnhandelaren, importeurs of de wijnmaker zelf uit het land van herkomst. Ook tref je op beide dagen diverse workshopruimtes met leuke, interactieve leerzame, maar vooral smaakvolle workshops.

Waar en wanneer is WineWeekend?
Het WineWeekend vindt plaats op 21 en 22 november in evenementenlocatie De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk.  De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. In de directe omgeving van De Broodfabriek zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar of je parkeert voor € 5,- per dag op de parkeerplaats of in de parkeergarage.  Met NS station Rijswijk in de buurt en de tram en bus die stoppen voor de deur, kun je de auto ook thuis laten staan!

Wat kost WineWeekend?
Koop online je kaart via www.wineweekend.nl  en profiteer van € 2,50 korting op de entreeprijs. Een kaart aan de kassa kost € 10,-. Deze prijzen zijn inclusief een proefglas, het proeven is bij iedere stand gratis. Ook de workshops zijn allen gratis te volgen. Houd voor het inschrijven voor workshops (vol = vol) en het volledige aanbod aan standhouders de website goed in de gaten.

Deelnemen aan WineWeekend?
Ben je ondernemer in wijn en wil je meer informatie over het boeken van een stand op WineWeekend, neem dan contact op met de organisatie via wineweekend@de-broodfabriek.nl of bel: 070-3075900.

Kijk voor een sfeerimpressie van de afgelopen editie hier.

WWbeeldKrant

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.