Wine Professional 2016

wine profJa lieve Wijnvrienden na al die genuttigde wijntjes tijdens Kerstmis en Oud & Nieuw moeten we volgende week weer aan de slag. De Wine Professional staat weer voor de deur. Tijdens de eerste drie dagen van de Horecava kan de wijnliefhebber weer genieten van alles wat met wijn te maken heeft.

Wat is de Wine Professional?

Wine Professional 2016 biedt drie dagen boordevol masterclasses en wijn-spijssessies, met medewerking van bijzondere gasten uit het buitenland, vele topchefs en natuurlijk met de mooiste wijnen. Er zijn verschillende theaters waar dan weer leuke activiteiten worden georganiseerd. Voor specificaties neem even een kijkje op de site. 

Voor wie is de Wine Professional?

Kwaliteit staat voorop bij Wine Professional, zowel wat betreft het beursaanbod als de bezoekers. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert de organisatie een selectief bezoekersbeleid.

Je kon je registreren voor Wine Professional 2016 vanaf begin december 2015. De opening van de registratie wordt in de digitale nieuwsbrief bekend gemaakt. Je kan je hiervoor opgeven op de site. Stel je bent het dit jaar vergeten dan kan je het alvast voor vorig jaar doen. Handig toch zo’n reminder.

Wijn drinkenPersonen met beslissingsbevoegdheid uit de topgastronomie, de wijnhandel, hotellerie en aanverwante bedrijfstakken worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Voorop staat dat de bezoekersdoelgroep aansluit bij het doel van de vakbeurs en bij de wens van de exposanten. Uitnodigingen worden dan ook in de eerste plaats verstuurd naar adressenbestanden van de exposanten en participanten van de beurs. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van haar eigen, uitgebreide netwerk, interne databases en haar eigen digitale nieuwsbrieven.

Wie zie ik allemaal volgende week? Het lijkt me leuk jullie daar te treffen, dan heffen we het glas op een nieuw jaar vol nieuwe wijnkennis en ontdekkingen (ik vraag me af hoelang je mensen nieuw jaar wenst, ik doe gewoon nog een tijdje). Proost!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.