WINACTIE! Win een prachtige wijn van Beneluxwijn.nl


Win win win en nog eens win. Zo af en toe willen we jullie graag kennis laten maken met een nieuw bedrijf in de wijnwereld. En om dat extra kracht bij te zetten hangen we er ook een leuke wedstrijd aan vast. Het is erg simpel: probeer het antwoord te vinden op onderstaande vragen, deel de Facebookpost en wacht geduldig af. Wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars en krijg je binnenkort een mooie fles wijn thuis gestuurd. Zet hem op. O ja, de antwoorden zijn te vinden op Beneluxwijn.nl 

Probeer de volgende vragen te beantwoorden:

1. Noem drie redenen waarom je wijn, bier of likeur zou kopen bij Beneluxwijn.nl.
2. Op basis van wat worden de wijnen geselecteerd?

Over Beneluxwijn.nl

Beneluxwijn is uw specialist op het gebied van online wijn kopen, bubbels, online bier kopen en likeur uit de Benelux. Benieuwd naar onze bestsellers of juist de pareltjes die u bijna nergens meer vindt? U kunt bij ons rekenen op de beste wijn, zowel wit als rood en rosé. Zoekt u naar een heerlijk trappistenbier, een ander speciaalbier of een mooi pakket van biertjes? We zorgen er met een uitgebreid assortiment wijnen, bieren en likeuren voor dat u voor iedere gelegenheid wat lekkers kunt bestellen. Doe iemand een mooie fles cadeau of verwen uzelf met een mooie aankoop, wij zorgen ervoor dat u er de deur niet voor uit hoeft.

Waarom bier, wijn en likeur kopen bij Beneluxwijn?

  • Hoge kwaliteit wijnen
  • Uitgebreid assortiment bieren
  • Diverse likeur beschikbaar
  • Mooie accessoires

U kunt bij Beneluxwijn rekenen op wijnen van hoge kwaliteit. We selecteren de wijnen op basis van zowel de druivensoort als bijvoorbeeld de goede wijnjaren, zodat u kunt rekenen op stuk voor stuk heerlijke flessen. Zo kunt u online wijn kopen van hoge kwaliteit speciaal geselecteerd voor u. We kennen de lekkerste speciaalbieren, en zorgen ervoor dat online bier kopenzeer gemakkelijk gaat en dat deze bieren speciaal voor u in ons assortiment meegenomen is. Verder zorgt beneluxwijn ervoor om met de likeuren een compleet assortiment te voeren.

Uiteraard kunt u daarnaast rekenen op een goede klantenservice. Wenst u tips over wijnen, bieren of de likeuren? Neem contact met ons op, we komen er dan snel bij u op terug.

Online bier, wijn en likeur kopen met een uitgebreid assortiment

We voeren als Beneluxwijn een uitgebreid assortiment, dat u eenvoudig online kunt bestellen. U hoeft er de deur niet voor uit, het is voldoende om online aan te geven welke dranken u graag wilt bestellen. We zorgen ervoor dat we uw bestelling meteen in orde maken, zodat u er snel de beschikking over heeft. Wijn, bier en likeur koopt u voortaan gewoon online, wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een goede fles. Ga meteen naar de shop en bestel de wijn, het bier of de likeur van uw keuze, of blader gewoon eens door ons uitgebreide assortiment.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.