Boxing Day en wat dat te maken heeft met het verpakken van wijn..

Tweede kerstdag heet in Engeland boxing day. Van oorsprong slaat deze benaming op de doos – de Christmas Box –  die de rijkeren vulden met cadeautjes en etenswaren voor de armen. De box mocht dan op tweede kerstdag geopend worden en de inhoud verdeelt.

justabix-kerstdoor-superrebel-955, boxingChristmas Box als kerstpakket

De Christmas Box is eigenlijk een voorloper de welbekende kerstpakketten. De achterliggende gedachte is wel wat veranderd: het kerstpakket en de eindejaarsgeschenken zijn bedoeld om klanten en medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar, om te laten weten dat aan hen gedacht wordt.

Een mooie box onder de kerstboom

Een kerstpakket of een eindejaargeschenk is vooral emotie. En vaak geven we een fles wijn of champagne, want de tijd dat de doos gevuld zat met Spaanse paté in blik, ingelegde inktvis en gedroogde pizzakruiden ligt – gelukkig – achter ons. Liever een heerlijke fles wijn of een bruisende champagne! En omdat het oog ook wat wil – het liefst leggen we deze geschenken onder de kerstboom – biedt Just a Box prachtige dozen aan, waarin wijnen en champagnes verpakt kunnen worden. Niet de standaardverpakkingen uit de slijterij, een simpel kistje, maar een sfeervolle, persoonlijke wijndoos. Zo krijgt het eindejaarsgeschenk net wat meer cachet. Een mooie wijndoos wordt onder de kerstboom gelegd. Speciaal voor de feestdagen zijn er prachtige dozen ontwikkeld, die echt iets toevoegen aan je relatiegeschenken.

Persoonlijk cadeau

Het kan ook zijn dat je liever een persoonlijke boodschap of je bedrijfslogo op de doos laat zetten. Alles kan en met een levertijd van tien dagen, heb je nog voldoende tijd om Just a Box mooie, persoonlijke dozen te laten aanleveren voor je wijn of champagne! Dozen die iets zeggen over de zorg waarmee je ze hebt uitgezocht. Klanten zullen dat zeker waarderen!

Nu alleen nog de wijn uitzoeken die in de doos mag – want het gaat toch ook om de inhoud. Fijne feestdagen en happy Boxing Day!

Just a Box

Dhr. Sanne Romein
06 86 81 60 01
info@justabox.nl

justabox-wijndoos-winter, boxingjustabox-kerstdoos-wijndoos-justabox, boxing

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.