Nieuwe wijnveiling functie bij Grandcruwijnen.nl!

Wijnveiling

Grandcruwijnen.nl doet nu aan wijnveilingen! Klanten kunnen nu bepaalde wijnen kopen voor weinig geld d.m.v biedingen. Wij besluiten bepaalde flessen op te geven om op te bieden en de klanten bepalen de prijs. Interessant zo’n wijnveiling, lees hier alles wat je moet weten.

Hoe kan ik deelnemen aan een wijnveiling?

Om te kunnen bieden hoeft u alleen een account bij Grandcruwijnen te hebben. Het proces is extreem eenvoudig; het enige wat gedaan hoeft te worden is te bieden bovenop de huidige prijs. Dit wordt gedaan door uw gewenste bod in te voeren in een tekstveld op de wijnveiling pagina.

Als uw bod wordt overboden door een andere klant ontvangt u een bericht en kunt u ervoor kiezen om het bod nogmaals te verhogen. Iedere veiling heeft een datum tot wanneer deze loopt en dit wordt weergegeven op de pagina zelf. Wanneer de datum is verlopen krijgt de hoogste bieder een bericht en kan hij/zij de wijn aanschaffen tegen het geplaatste bod.

Waar vind ik deze nieuwe functie?

De nieuwe wijnveiling functie is te vinden onder auctions. (www.grandcruwijnen.nl/auctions). Op deze pagina worden alle huidige lopende veilingen weergegeven. De veilingen zijn ook zichtbaar wanneer u zoekt naar een wijn, probeer Grandcruwijnen.nl dus regelmatig in de gaten te houden om te kijken of uw wijnen geveild worden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.