Wijntip van het weekend – All that wine… and jazz Den Haag

Weekend wijn tip All that wine... and jazzWekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept.

Het was weer even wikken en wegen welke tip we deze week weer zouden geven. Een lekker recept of een lekkere wijn in de aanloop naar Kerst? Toch maar besloten om All that wine… and Jazz als wijntip voor het weekend mee te geven. Gewoon omdat het zo leuk en lekker klinkt.

All that wine… and jazz

Zondagmiddag 16 december vindt in Chizone (voormalige Lourdes kerk) in Den Haag All that wine… and jazz plaats. Op deze middag zijn ruim 50 wijnen te proeven van kleine maar fijne importeurs die hun wijnen rechtstreeks van de boer halen. Aanwezig zullen zijn (onder voorbehoud) De Champagnist (Champagne), De Geluksdruif (o.a. Bourgogne, Languedoc), Good Grapes (Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland), Lekker sapje (Duitsland, Spanje), Rhone Value Wines (Frankrijk, Rhone), Wijnen uit de Elzas (Elzas of Alsace) en Zibibbo (Italië).

Na de wijnproeverij (vanaf 16.30) kun je luisteren naar het concert van Francien van Tuinen en Ruben Hein waarbij ze elkaars repetoire brengen.

Praktische info

Wat? All that wine… and Jazz
Wanneer? Zondag 16 december 2012
Waar? Chizone, Berkenbosch Blokstraat 9a, 2586 HD ‘s-Gravenhage
Wat kost het? kaarten voor de proeverij (€ 10) of voor de proeverij en het concert tesamen (€ 17,50) via Prospero  te bestellen.

Mocht je twijfelen, kijk dan eens naar de onderstaande video van All that wine… and jazz in Rotterdam.

All that wine… and jazz from bildmeister on Vimeo.

Wijnbloggers Weekend Wijntip

De Wijnbloggers Weekend Wijntip is een tip die wij de lezers van Wijnbloggers willen geven. Dit kan een leuk evenement zijn, maar ook een lekkere recept met een bijpassende wijn of gewoon een bepaalde wijn. Heb je zelf een leuke of lekkere tip, laat het ons dan weten via info@wijnbloggers.nl.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.