Wijnproeverijen Vreemde Druif

Wijnproeverijen, we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Van Groningen tot aan Limburg, wij zijn geïnteresseerd in elke proeverij en proberen jullie hier dan ook zoveel mogelijk van op de hoogte te brengen.

Vreemde Druif

Ook Vreemde Druif verzorgen in september en oktober verschillende wijnproeverijen in Amsterdam Noord. Wellicht komt deze naam u bekend voor en dat kan kloppen. Wekelijks kunt u genieten van het reisverslag van Suzanne van Winsen, van Vreemde Druif. Vreemde Druif is opgericht door Suzanne van Winsen met de overtuiging dat de wijnwereld wel wat frisse nieuwe ideeën kon gebruiken. Na maanden proeven, contacten leggen en website bouwen is Vreemde Druif van start gegaan. Na een vliegende start is het team uitgebreid met Gilles, creatieveling en ontwerper, Hilde, PR-tijger, en Joris, de logistiek stagiair.

Datum, tijd en locatie

Vreemde Druif verzorgt gedurende twee maanden vier wijnproeverijen. De kosten voor deze proeverij zijn €5-, en hiervoor kunt u zeven heerlijke wijnen proeven.
Op 29 september en 4, 13 en 18 oktober vinden de wijnproeverijen plaats in een oud dijkhuisje aan de Buiksloterdijk 270, Amsterdam Noord.

proeverijsept-jpegcopy-1024x724

Vergeet je niet aan te melden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!
Aanmelden kan via info@vreemdedruif.nl

Meer te weten komen over Vreemde Druif? Breng dan eens een bezoekje aan de website.
Lees ook de verslagen van Suzanne van Winsen, haar ontdekkingsreis naar onbekende wijnen.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.