Wijnproeverijen voor de feestdagen

wijnproeverijen Recent zijn Dylan de Vries en Robert de Zeeuw hun eigen wijnbedrijf begonnen, VinoBites. Met VinoBites willen Dylan en Robert wijnproeverijen geven die de zintuigen prikkelen. Tijdens de wijnproeverijen van VinoBites worden wijnen gecombineerd met verrassende culinaire bites en leer je van alles over wijn in combinatie met eten. Op deze manier leer je zelf mooie wijn-spijscombinaties te maken én krijg je inzicht in je persoonlijke smaak. Verrassing en toegenakelijkheid zijn het uitgangspunt tijdens de wijnproeverijen van VinoBites. Zowel Dylan als Robert zijn in het bezit van het WSET-3 (Advanced) internationaal wijncertificaat.

Wijnproeverijen VinoBites
Dylan (links) en Robert (rechts)

Wijnproeverijen

Met de feestdagen in zicht, organiseren Dylan en Robert nog 4 wijnproeverijen in november en december. Een overzicht van de verschillende data, locatie en thema’s vind je in het onderstaande overzicht. Deze wijnproeverijen zijn kleinschalig opgezet en daarom zijn er per wijnproeverij slechts 12 plekken beschikbaar. En reserveer je op tijd een plekje dan geven de heren je een early-bird korting en kost deelname aan de wijnproeverij  € 27,50 in plaats van € 32,50. Meer info over de thema’s vind je onder het overzicht!

zaterdag 29 november
17:00u tot 19:00u
Top 6 Champagne alternatieven met 6 verschillende bijpassende bites
locatie: wijnwinkel By the Grape
bestel hier je tickets
zaterdag 6 december
16:00u tot 18:00u
Top 6 Champagne alternatieven met 6 verschillende bijpassende bites
locatie: wijnwinkel By the Grape
bestel hier je tickets
zaterdag 13 december 
16:00u tot 18:00u
Top 6 Champagne alternatieven met 6 verschillende bijpassende bites 
locatie: wijnwinkel By the Grape
bestel hier je tickets
zondag 21 december 
16:00u tot 18:00u
Top 6 klassieke gerechten voor de feestdagen met 6 bijpassende wijnen 
locatie: restaurant Amberes
bestel hier je tickets

Thema’s wijnproeverijen

Thema Top 6 klassieke gerechten voor de feestdagen met 6 bijpassende wijnen
Bij dit thema draait alles om welke wijn je kan schenken bij klassieke gerechten voor de feestdagen. We leggen je uit hoe je geslaagde wijn-gerecht combinaties maakt. Daarnaast proef je 6 feestelijke wijnen met 6 culinaire hapjes, zodat je alvast inspiratie opdoet voor de feestdagen.

Speciaal 4 -gangen menu Amberes
Na afloop van de wijnproeverij kun je de avond voortzetten met een heerlijk diner bij restaurant Amberes. Speciaal voor onze deelnemers wordt met de producten en wijnen van de wijnproeverij een 4 gangen menu samengesteld. Elke gang wordt begeleid met een mooie bijpassende wijn. De prijs voor dit menu inclusief 4 heerlijke wijnen is € 70,-. Ook kun je kiezen voor het heerlijke 3 gangen verrassingsmenu Ouverture van Amberes. Onze deelnemers betalen hiervoor slechts € 39,-. Reserveringen kun je (uitsluitend) telefonisch doorgeven op tel. 030-2515020.

Thema Top 6 Champagne alternatieven met 6 verschillende bijpassende bites
Tijdens onze wijnproeverij ontdek je (betaalbare) Champagne alternatieven. Vaak net zo lekker en ook wat vriendelijker voor je portemonnee! Ook serveren we bij de wijnen 6 bijpassende hapjes die perfect bij bubbles passen.

Korting op bubbles van By the Grape
Na afloop kun je voordelig bubbles inslaan voor de feestdagen. Wijnwinkel By the Grape geeft namelijk exclusief voor onze deelnemers korting op hun bubbels. Deze zijn na afloop van de wijnproeverij in de winkel te koop.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.