Wijnproeverijen Rode Kruis als tip van (net na) het weekend

Weekend wijn tip Wijn Wijnproeverijen Rode KruisNederlanders geven minder aan goede doelen. De economische crisis heeft een behoorlijke invloed op het geefgedrag aan goede doelen. Na jaren van stijgen is het totaal gegeven bedrag in 2011 gedaald van € 4,7 miljard tot bijna € 4,3 miljard. Dat blijkt uit het onderzoek “Geven in Nederland” dat in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie is uitgevoerd door de Vrije Universiteit.

Goede doelen zijn echter wel nodig en dit weekend kun je het aangename met het nuttige verenigen, want Het Rode Kruis Veghel organiseert (op verschillende avonden wijnproeverijen, die geheel in het teken staan van de aspergetijd. Als je deelneemt aan de wijnproeverijen steun je tevens het Rode Kruis, want van elke inschrijving gaat er €10,- naar het Rode Kruis.

Verschillende wijnproeverijen

Er zijn verschillende wijnproeverijen:

   1. Standaard wijnproeverij (De data hiervan zijn al geweest)
   2. Wijnproeverij “extra”
    Wijnproeverij met 5 Aspergewijnen, inclusief stokbrood, water, kaas en een een lekkere amuse afgestemd op de wijn.
    Inschrijving mogelijk op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei;
    Prijs: € 37,50 per persoon
   3. Wijnproeverij “de Luxe”
    Wijnproeverij met 5 Aspergewijnen, inclusief stokbrood, water, kaas, aangevuld met 5 heerlijke bordjes met lekkere gerechten per wijn.
    Inschrijving mogelijk op maandag 27 mei en dinsdag 28 mei;
    Prijs: € 52,50 per persoon;

Praktische informatie Wijnproeverijen Rode Kruis

Locatie:
Restaurant Hertog Jan
Hoofdstraat 6
5461 JE te Veghel

Aanvang: 19.30 uur

Inschrijven:

Stuur een mail naar klhaan@kpnmail.nl o.v.v. Wijnproeverij Rode Kruis met datum.
Het bedrag van de proeverij dient u bij inschrijving over te maken op Rabo-bankrekeningnummer 170500004 t.n.v. K.Haan te Veghel

De wijntip van het weekend

Wekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept.

Heb jij een leuke tip over een leuke wijnproeverij, een lekkere wijn of een recept wat je echt eens uit moet proberen, laat het ons weten via info@wijnbloggers.nl.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.