Wijnproeverij Zuid-Afrikaanse wijnen

wijnproeverij bij de open haardNaast een wijnproeverij met wijnen uit Australië en Nieuw-Zeeland staat er aanstaande zondag, 23 november, ook een wijnproeverij met Zuid-Afrikaanse wijnen op het programma. Van 16.00 tot 18.00 kun je in Eemnes heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen proeven bij… de open haard. Dat is genieten…

Wijnproeverij Zuid-Afrikaanse wijnen

Met trots laat het Kaaps Wijnhuis je aanstaande zondag hun bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen proeven. Want de Zuid-Afrikaanse wijnen van het Kaaps Wijnhuis zijn bijzonder. Zo bijzonder dat ze enorm veel bekroningen hebben gekregen de laatste weken. Bij de Michelangelo Awards 2014 in september,  maar ook bij de Veritas Awards 2014 in oktober. In totaal 18 awards van Veritas! Maar ja, Awards zijn leuk…..maar hoe smaken ze? .Dat laat het Kaaps Wijnhuis je zondag 23 november graag proeven. Naast de bekroonde wijnen van onder andere: Ernie Els, Glenelly, Winters Drift en Rainbow’s End komen er ook weer een aantal nieuwe trouvailles voor je op de proeftafel!

En bij bijzonder wijnen hoort natuurlijk een bijzonder locatie! En bijzonder is de locatie ook zeker. Gelegen op uitgestrekte heiden tussen de bossen, bevindt zich de Goyer Golf & Country Club. Zeker leuk om als niet-golfer eens een kijkje te nemen! De gelegenheid is er nu!

Praktische informatie wijnproeverij

Wanneer: Zondag 23 november 2014
Waar: Goyer Golf & Country Club, Beukenlaan 1 & 2, 3755 MP Eemnes (Utrecht)
Hoe laat: 16.00 tot  18.00 uur
Kosten: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo vriendelijk! Je kunt je aanmelden door te mailen naar: info@kaapswijnhuis.nl

Meer weten over Zuid-Afrika & Wijn

Wil je meer weten over Zuid-Afrika en wijn? Lees dan eens het artikel over de Wijngeschiedenis van Zuid-Afrika. Een geschiedenis met een “oranje” tintje, want het was een Nederlander die daar de eerste wijnstok aanplantte…. Het artikel vind je hier… De Wijngeschiedenis van Zuid-Afrika.

Heb je geen zin of tijd om het artikel te lezen, kijk dan eens naar de onderstaande infographic, waarin de wijngeschiedenis van Zuid-Afrika mooi is weergegeven… (Klik op de infographic voor een groter en leesbaarder formaat)

Wijngeschiedenis van Zuid-Afrika in een infographic

Via DimitraTzanos

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.