Wijnproeverij Zuid-Afrikaanse wijnen

zuid afrika 2

Beste Wijnliefhebber,

Ook zo’n zin in het voorjaar? Wij ook en velen hebben zich al aangemeld voor onze Culinaire Voorjaarsproeverij. Dit keer omlijst met aantal amuses die door passende wijnen worden begeleid. Met wijn spijs tips en een touch van de heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken.

Er zullen ook nieuwe lentewijnen te proeven zijn: o.a. de nieuwe Lemberg Lady, een verleidelijke trouvaille als Lemberg Härslevelù, een volle en zachte Windmeul Chardonnay Reserve. Ook nieuwe rode wijnen als de Lemberg Spencer, een Pinotage met puur rijp fruit, en nieuwe vintages van Rainbow’s End. Allen met minimaal 4 sterren van keurmeester Platter!

Voor alle wijnen die geschonken worden zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen. Hartlik Welkom, en meld je aan op info@kaapswijnhuis.nl. Locatie: Proeflokaal Kaaps Wijnhuis.

Graag tot 21 of 22 mei! Anita & Albert Hagedoorn

Praktische informatie
zuid afrika

Wat? Culinaire voorjaarsproeverij met amuses, wijn-spijs tips en aantrekkelijke aanbiedingen
Wanneer?
21 & 22 mei op 20:00 
Waar?
Proeflokaal Beemsterboerstraat 6b Huizen

Meer weten over Zuid-Afrika en wijn?
Wil je meer weten over Zuid-Afrika en wijn? Lees dan eens het artikel over de Wijngeschiedenis van Zuid-Afrika. Een geschiedenis met een “oranje” tintje, want het was een Nederlander die daar de eerste wijnstok aanplantte…. Het artikel vind je hier… De Wijngeschiedenis van Zuid-Afrika.

Heb je geen zin of tijd om het artikel te lezen, kijk dan eens naar de onderstaande infographic, waarin de wijngeschiedenis van Zuid-Afrika mooi is weergegeven… (Klik op de infographic voor een groter en leesbaarder formaat)

zuid afrika 3

Via DimitraTzanos

-Persbericht-

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.