Wijnproeverij De WijnParade Almere – Wijntip van het weekend

Weekend wijn tip Wijnproeverij WijnParade AlmereWekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. Deze week hebben we wederom een wijnproeverij. Het voorjaar staat bol van de wijnproeverijen en daar zitten gewoon hele leuke wijnproeverijen bij die we jullie niet willen ontzeggen. De wijntip van dit weekend is dan ook:

Wijnproeverij De Wijnparade

De Wijnparade trekt nog steeds door het land. Na Hoofddorp, Arnhem  en Haarzuilens zal de Wijnparade deze zaterdag neerstrijken in Den Bosch. De Wijnparade bestaat uit elf gespecialiseerde wijnimporteurs, die zich hebben zich verenigd in De Wijnparade. Deze wijnimporteurs laten je in een proeverij graag kennismaken met zo’n 50 wijnen van kleine ambachtelijke wijnboeren uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Portugal en Hongarije. Veel van de wijnen zijn bovendien gemaakt van autochtone en veelal onbekende – soms bijna uitgestorven – druivenrassen. De Wijnparade trekt door heel Nederland en is iedere maand in een andere regio te vinden.

Voor slechts € 7,50 entree kun je zondag 17 februari voor de wijnproeverij van de WijnParade terecht in De Stadsboerderij in
Almere, waar je tussen 15.00 en 18.00 uur kunt genieten van een breed aanbod van kwaliteitswijnen.

Deelnemende wijnimporteurs

De wijnimporteurs die je op de Wijnparade zult tegenkomen, zijn: Con Gusto, De Geluksdruif, Goccia di Vino, Good Grapes, Lekkers Uit Hongarije, Maddalena Wines, Rhone Value Wines, Vinhorama, Wijnen uit de Elzas en Zibibbo.

Praktische informatie wijnproeverij De Wijnparade

Wanneer: Zondag 17 februari 2013
Waar:  De Stadsboerderij Almere
Hoe laat: 15:00 tot 18:00 uur
Kost dat: 7,50 euro
Info: De Wijnparade

Wijnbloggers Weekend Wijntip

De Wijnbloggers Weekend Wijntip is een tip die wij de lezers van Wijnbloggers willen geven. Dit kan een leuk evenement zijn, maar ook een lekkere recept met een bijpassende wijn of gewoon een bepaalde wijn. Heb je zelf een leuke of lekkere tip, laat het ons dan weten via info@wijnbloggers.nl.
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.