Wijnproeverij: Wijnnetwerkavond in Soest

WijnproeverijVrijdag 3 oktober 2014 organiseert Studio Smaak van Wijn weer een leuke Wijnnetwerkavond in Soest. Op deze avond zullen er weer interessante wijnen uit de wijnkast van Studio Smaak van Wijn te voorschijn komen, zodat iedereen weer kan proeven en oordelen. Ook de karaffen zijn weer gevuld  met verrassende wijnen. Verschillende wijnleveranciers zullen aanwezig zijn om hun kennis en liefde voor wijn te delen. De ultieme gelegenheid om, als wijnliefhebbers onder elkaar, te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje!

Om het netwerk uit te breiden, is het geweldig als je iemand meeneemt. Een mooie gelegenheid om je wijnliefhebbende partners, vrienden, buren of kennissen kennis te laten maken met andere wijnliefhebbers, bijzondere wijnen te proeven en de verrassende omgeving van Studio Smaak van Wijn te leren kennen.

Let op deze avond begint al om 17:30 uur. Laat je even weten of je komt? Dat kan hier

Praktische info Wijnproeverij / Wijnnetwerkavond

Datum: Vrijdag 3 oktober 2014
Tijdstip: (Aanvang) 17.30
Locatie: Studio Smaak van Wijn, Beukenlaan 37, 3762 AG Soest
Kosten: ?

Benieuwd welke wijnproeverijen er nog meer worden gehouden? Kijk dan eens in onze kalender met Wijnproeverijen!

Organiseer je zelf een wijnproeverij of ontbreekt er een leuk wijnevenement, wijnfeest of wijnproeverij in hetoverzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via info@wijnbloggers.nl. Stuur ons een mailtje met daarin: Datum, Naam proeverij (met link), Locatie waar de wijnproeverij gehouden wordt, Tijdstip en de kosten van wijnproeverij en we kunnen de wijnproeverij toevoegen aan het overzicht!

Nationale Wijnweek 2014 - Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014Tip! Op zaterdag 20 en zondag 21 september worden de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014 weer georganiseerd. Wijngaardeniers in heel Nederland openen dan weer hun poorten voor wijnliefhebbers om een kijkje te komen nemen op de wijngaard. Rondleidingen, wijn proeven, streekmarkten, muziek; er is van alles te doen op en rond de wijngaarden in dit weekend. Een absolute aanrader.

Kijk voor de deelnemende wijngaarden hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.