Wijnproeverij Vreemde Druif op 13 september

Wijnproeverij Vreemde druifHeb jij wel eens wijn geprobeerd uit Kroatië, India, Hongarije of Uruguay? Kom proeven bij Vreemde Druif!

Bij wijn wordt al gauw gedacht aan Frankrijk en haar buurlanden aan de Middellandse Zee. Maar ook in bijvoorbeeld India en Kroatië vind je glooiende heuvels vol met wijnranken. Vreemde Druif trekt eropuit en brengt het beste van deze onbekende wijnen naar Nederland. In de webshop vind je een verrassend assortiment met verborgen pareltjes uit de onbekende wijnwereld. Elke keer weer een nieuwe ontdekkingsreis.

Praktische informatie Wijnproeverij

Inloop tussen 15.00 en 17.00 uur.
De kosten bedragen € 7,50 p.p. en je kunt in totaal 7 wijnen proeven.

Adres: Eat with Bravoure, Kinkerstraat 66a, Amsterdam

Graag tot ziens op zaterdag 13 september in Amsterdam!

Benieuwd welke wijnproeverijen er nog meer worden gehouden? Kijk dan eens in onze kalender met Wijnproeverijen!

Organiseer je zelf een wijnproeverij of ontbreekt er een leuk wijnevenement, wijnfeest of wijnproeverij in het overzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via info@wijnbloggers.nl. Stuur ons een mailtje met daarin: Datum, Naam proeverij (met link), Locatie waar de wijnproeverij gehouden wordt, Tijdstip en de kosten van wijnproeverij en we kunnen de wijnproeverij toevoegen aan het overzicht!

Nationale Wijnweek 2014 - Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014Tip! Op zaterdag 20 en zondag 21 september worden de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014 weer georganiseerd. Wijngaardeniers in heel Nederland openen dan weer hun poorten voor wijnliefhebbers om een kijkje te komen nemen op de wijngaard. Rondleidingen, wijn proeven, streekmarkten, muziek; er is van alles te doen op en rond de wijngaarden in dit weekend. Een absolute aanrader.

Kijk voor de deelnemende wijngaarden hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.