Proef de lente! – Wijnproeverij Utrecht 3 mei

wijnproeverij voorjaar - Joost & Joost zaterdag 3 mei UtrechtMet de lekkere temperaturen van de afgelopen dagen, voel je de lente. Heerlijk! Lekker in het zonnetje in de tuin of op een terrasje. Genieten. Maar wat zijn nu echt wijnen voor het voorjaar? Rode wijn associeer je toch meer met winter, terwijl je witte wijn en rosé meer aan de lente en de zomer linkt…

Tijdens de wijnproeverij van Joost & Joost op zaterdag 3 mei in Utrecht zullen er wijnen op de proeftafel komen die uitermate geschikt zijn voor de lente én de zomer. Joost & Joost presenteren tijdens deze wijnproeverijen wijnen van wijnhuizen die zij al langer in hun assortiment hebben, maar zullen ook nieuwe wijnen op de proeftafel zetten. Zoals altijd met een lekker kaasplankje erbij, die goed combineert met de te proeven wijnen. Ook zullen er een aantal ‘specials’ te proeven zijn.

Wijnproeverij Voorjaarswijnen Joost& Joost ook in Amsterdam

De wijnproeverij van voorjaarswijnen die Joost & Joost op zaterdag 3 mei in Utrecht organiseert, zal een week later (op zaterdag 10 mei) ook in Amsterdam gehouden worden. De locatie van deze wijnproeverij is Galerie Tiller, waar je op 10 mei kunt genieten van wijn en kunst…

Praktische informatie Wijnproeverij Utrecht

Wat: Voorjaarsproeverij Joost & Joost Utrecht
Wanneer: Zaterdag 3 mei 2014
Hoe laat: 15:00 – 17:30 uur
Waar: Restaurant Meneer Buscourr, Lange Nieuwstraat 62, Utrecht
Kosten: €10,- p.p. (Bestel je een doos wijn tijdens de voorjaarsproeverij, dan ontvang je €10,- korting op je bestelling)
Aanmelden en meer info: Joost & Joost Wijn

Praktische informatie Wijnproeverij Amsterdam

Wat: Voorjaarsproeverij Joost & Joost Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 10 mei 2014
Hoe laat: 15:00 – 17:30 uur
Waar: Galerie Tiller, 1e Jacob van Campenstraat 1, Amsterdam
Kosten: €10,- p.p. (Bestel je een doos wijn tijdens de voorjaarsproeverij, dan ontvang je €10,- korting op je bestelling)
Aanmelden en meer info: Joost & Joost Wijn

Leuke wijnproeverijen, tip ons!

Heb jij een leuke tip voor wijnproeverijen of andere wijnevenementen die we kunnen opnemen in onze Wijnagenda, laat het ons dan weten! (Mail de wijnproeverij met datum, locatie, tijdstip en kosten en link naar de wijnproeverij dan naar: info@wijnbloggers.nl ) Of heb je zelf een wijnproeverij georganiseerd, stuur ons dan een leuk verslag of foto’s.

Kijk voor meer wijnproeverijen, wijndiners en andere wijnevenementen ook eens op onze Wijnevenementenpagina.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.