Wijnproeverij Stadsvilla Sonsbeek

We kunnen er geen genoeg van krijgen, wijnproeverijen.
Ook stad Arnhem wilt niet achterblijven en daarom organiseren de Arnhemse wijnimporteurs in de Stadsvilla Sonsbeek 17 november aanstaande een wijnproeverij.

Stadsvilla Sonsbeek

Stadsvilla Sonsbeek stond voorheen beter bekend als de Witte Villa in park Sonsbeek.
Een evenementenlocatie die 7 dagen in de week is geopend voor vergaderingen, feesten en evenementen.

Wijnproeverij

De Arnhemse wijnimporteurs binden hun krachten weer samen en organiseren een overzichtsproeverij met 60 verschillende wijnen. De wijnen hebben stuk voor stuk een uniek karakter en zijn vaak van kleine gespecialiseerde, biologisch werkende wijnboeren. Prachtige Barbera’s uit Piemonte, wijnen uit Friuli en Toscane, Italië. Spanje met een aantal houtgerijpte wijnen van verschillende druivensoorten. Riesling en Spätburgunder uit ondermeer Rheinhessen en de Ahr in Duitsland. Verder is ook Frankrijkvertegenwoordigd met onder andere wijnen uit Bordeaux en de Loire.

800px-Wine_cave_in_Burgundy

Locatie en tijd

De wijnproeverij zal 17 november 2013 plaatsvinden in de Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Vanaf 12.00 uur bent u welkom en rond 17.30 uur zal de proeverij worden afgesloten.

De kosten voor deze wijnproeverij bedragen  €5-, per persoon. Bij een vooraanmelding mag u gratis naar binnen lopen, dus doe dit dan ook zeker!

Klik hier om u zich aan te melden.

Driegangendiner

Na het bezoeken van de wijnproeverij kunt u in de Brasserie deelnemen aan een driegangendiner.
Dit diner bestaat uit drie gangen, met een wijnarrangement en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. De kosten hiervoor bedragen €39,50.

Voor meer informatie kunt u nog een kijkje nemen op de website van de Arnhemse wijnimporteurs.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.