Wijnproeverij in Stadsvilla Sonsbeek Arnhem

wijnproeverij Arnhemse WijnimporteursZondag 17 november organiseren de Arnhemse Wijnimporteurs een grote overzichtsproeverij, waarbij ruim 60 wijnen geproefd kunnen worden. De wijnproeverij zal plaatsvinden in de schitterend gelegen Stadsvilla Sonsbeek (voorheen bekend als de Witte Villa in park Sonsbeek).

Arnhemse Wijnimporteurs

Bij de Arnhemse Wijnimporteurs zijn verschillende wijnimporteurs als Pangkarra Wijnen, SVBE Wijnprofessionals, Puur & Passie, Nobel Wijnkoperij, Piemonte Import en Massabon-Vinofriulano aangesloten.

Grote overzichtswijnproeverij

Tijdens de grote overzichtsproeverij kunnen er meer dan 60 verschillende wijnen geproefd worden. De wijnen hebben allen een uniek karakter en zijn vaak van kleine gespecialiseerde, biologisch werkende wijnboeren. Prachtige Barbera’s uit Piemonte, wijnen uit Friuli en Toscane, Italië. Spanje met een aantal houtgerijpte wijnen van verschillende druivensoorten. Riesling en Spätburgunder uit ondermeer Rheinhessen en de Ahr in Duitsland. Verder is ook Frankrijk vertegenwoordigd met onder andere wijnen uit Bordeaux en de Loire.

Aansluitend aan de wijnproeverij bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een driegangendiner met begeleidende wijnen (twee per gang) in de Brasserie van de Stadsvilla Sonsbeek. De kosten voor het diner, inclusief wijnarrangement en afsluitend koffie/thee, bedragen € 39,50 p.p. Graag vooraf aanmelden via de site van de Arnhemse Wijnimporteurs.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 17 november 2013
Waar: Stadsvilla Sonsbeek, Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem ‎
Hoe laat: 12.00 tot 17.30 uur
Kosten: Entree voor de wijnproeverij is  € 5,00 p.p. ((bij vooraanmelding gratis)
Aanmelden: www.arnhemsewijnimporteurs.nl
Meer informatie: www.arnhemsewijnimporteurs.nl

Wijnproeverij gemist?

Hebben we een wijnproeverij, wijnevenement, of wijnfeest gemist, stuur ons dan een leuk verslag of foto’s. Ontbreekt een leuk wijnevenement in het overzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via carlijn@wijnbloggers.nl.

Wil je weten welke wijnproeverijen er nog meer zijn, kijk dan eens in onze agenda met wijnproeverijen daar vind je een aantal leuke wijnproeverijen die dit jaar nog georganiseerd worden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.