Heropening Rosarium Amsterdam met wijnproeverij

Opening Rosarium Amsterdam met wijnproeverijNa maanden van inspireren, plannen, verbouwen en vernieuwen  is het bijna zover: begin juni heropent Restaurant Rosarium in het Amstelpark de deuren. Terras, entree en meeting rooms zijn dan gerenoveerd en opgefrist en het pand krijgt een nieuwe indeling voor nog meer functionaliteit. Aan de voorzijde, van de aan het Amstelpark gelegen topaccommodatie, wordt een wijnbar & restaurant geopend met een eigen naam en een eigentijdse formule. De officiële heropening van het Rosarium zal plaatsvinden op 25 juni met onder andere een uitgebreide wijnproeverij van Nieuw-Zeelandse wijnen. Het Rosarium viert die dag ook het 40-jarig jubileum.

Rosarium Amsterdam gaat verder met nieuw eigentijds horecaconcept

De komende weken blijft het multifunctionele meeting center uitstekend beschikbaar voor kleine en grote groepen en garandeert het bedrijf geen enkele overlast van de renovatie voor vergaderaars en andere bezoekers. Eigenaar Maarten van Eembergen, die het bedrijf dit jaar overnam van zijn ouders Han en Lydie van Eembergen, is trots op het aankondigen van de plannen. “Allereerst is het een grote eer het Rosarium te mogen voortzetten. Mijn ouders hebben in 40 jaar een prachtzaak neergezet. De huidige tijd zorgt er echter voor dat we moeten blijven innoveren. Onze omzet is de laatste jaren stabiel gebleven, ondanks de moeilijke tijden in de zakelijke MICE markt. Daar zal onze ligging, bereikbaarheid en persoonlijke service zeker toe bijgedragen hebben. Toch willen we meer en zien we vooral kansen om middels een nieuw eigentijds horecaconcept weer nieuwe doelgroepen te verwelkomen en te laten kennismaken met onze vele mogelijkheden en unieke ligging in het groen”.

Over Rosarium

Het Rosarium, geopend in 1973 ten tijde van de Floriade in Amsterdam, is gelegen op een unieke locatie aan het Amstelpark. Naast het huidige á la carte restaurant, beschikt het Rosarium tevens over meerdere schakelbare Parkzalen, die voor groepen van 2 tot 1000 personen een perfecte ruimte kunnen bieden voor elke gelegenheid. Voor reserveringen bel 020-64 44 085 of stuur een email naar info@rosarium.net. Voor meer informatie zie www.rosarium.net

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.