Wijnproeverij Librije’s Winkel – wijntip vh weekend

Weekend wijn tip WijnproeverijWekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept.

Het was weer even wikken en wegen welke tip we deze week weer zouden geven. Een lekker recept of een lekkere wijn in de aanloop naar Kerst? Toch maar besloten om nog een keer een wijnproeverij te doen. Zelf moet ik nog nadenken over het kerstdiner en de wijnen  die daarbij geschonken gaan worden en ter inspiratie is het dan altijd leuk om naar een wijnproeverij te doen. Proeven, advies inwinnen en misschien ook wel een lekkere wijn ontdekken.

Wijnproeverij Librije’s Winkel

Daarom deze week als wijntip Wijnproeverij Librije’s Winkel. Zowel zaterdag 22 december als zondag 23 december (en ook nog zaterdag 29 december) kun je bij Librij’s Winkel in Zwolle terecht voor het proeven van wijnen en advies over welke wijn te kiezen bij het kerstdiner en welke wijn bij welke gang geschonken kan worden of welke bubbels je  met oud en nieuw kunt open trekken. Tijdens de wijnproeverij is er een sommelier van De Librije of Librije’s Zusje aanwezig in Librije’s Winkel om je van advies te voorzien.

Praktische info

Wat?  Wijnproeverij Librije’s Winkel
Wanneer? Zaterdag 22 december 2012, Zondag 23 december 2012 en Zaterdag 29 december 2012
Waar? Librije’s Winkel, Meerminneplein 7, 8011 SW Zwolle
Wat kost het? Gratis

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.