Wijnproeverij: Proef het najaar met Joost&Joost

WijnproeverijOok dit najaar organiseren Joost&Joost weer een aantal leuke wijnproeverijen! Mooie wijnen onder begeleiding van een lekkere kaas- en worstplank, die ondertussen een traditie begint te worden.

Wijnproeverij Utrecht

Op zaterdag 4 oktober zijn Joost&Joost weer te gast bij Restaurant Meneer Buscourr voor deze najaarsproeverij in Utrecht. Tijdens de losse, informele (zelf inschenken, niets moet, vragen mag altijd) wijnproeverij komen er zo’n 25 verschillende wijnen  en enkele specials op de proeftafels. Genoeg keus en te proeven dus!

Praktische informatie wijnproeverij Utrecht

Datum: Zaterdag 4 oktober 2014
Tijdstip: 15:00 tot 18:00 uur
Toegang: €10,- (Bij een bestelling van minimaal en doosje krijg je de toegang direct terug als korting!)
Adres: Lange Nieuwstraat 62, Utrecht (10 min lopen van het station!)
Aanmelden kan hier….

Wijnproeverij Amsterdam

In Amsterdam zijn Joost&Joost weer te gast bij Galerie Tiller voor deze najaarsproeverij in Amsterdam. Er zullen weer een stuk of 25 wijnen te proeven zijn en enkele specials. Uiteraard ook hier onder begeleiding van een lekkere kaas- en worstplank.

Praktische informatie wijnproeverij Amsterdam

Datum: Zondag 12 oktober 2014
Tijdstip: 14:00 tot 17:00 uur
Toegang: €10,- (Bij een bestelling van minimaal en doosje krijg je de toegang direct terug als korting!)
Adres: 1e Jacob van Campenstraat 1, Amsterdam.
Aanmelden kan hier….

 

Benieuwd welke wijnproeverijen er nog meer worden gehouden? Kijk dan eens in onze kalender met Wijnproeverijen!

Organiseer je zelf een wijnproeverij of ontbreekt er een leuk wijnevenement, wijnfeest of wijnproeverij in het overzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via info@wijnbloggers.nl. Stuur ons een mailtje met daarin: Datum, Naam proeverij (met link), Locatie waar de wijnproeverij gehouden wordt, Tijdstip en de kosten van wijnproeverij en we kunnen de wijnproeverij toevoegen aan het overzicht!

Nationale Wijnweek 2014 - Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014Tip! Op zaterdag 20 en zondag 21 september worden de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2014 weer georganiseerd. Wijngaardeniers in heel Nederland openen dan weer hun poorten voor wijnliefhebbers om een kijkje te komen nemen op de wijngaard. Rondleidingen, wijn proeven, streekmarkten, muziek; er is van alles te doen op en rond de wijngaarden in dit weekend. Een absolute aanrader.

Kijk voor de deelnemende wijngaarden hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.