Wijnproeverij Grapeful op 8 oktober

Wijnproeverij Grapeful.nlNu de dagen weer korter worden, de temperatuur na afgelopen weekend behoorlijk is gedaald, ontkomen we er gewoon niet aan: De Herfst nadert… Vallende blaadjes, wind, regen, warme kachels en natuurlijk najaarsproeverijen. En er staan weer een aantal hele mooie najaars- en wijnproeverijen op de agenda.

Wijnproeverij Grapeful.nl op woensdag 8 oktober

Op woensdag 8 oktober organiseert Grapeful.nl een wijnproeverij bij Café Flinders in Amsterdam. Tijdens deze wijnproeverij zullen er zo’n 25 verschillende soorten wijn op de proeftafel verschijnen.De vinologen van Grapeful zijn aanwezig om van alles over de wijnen te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Aansluitend is er een bijpassend diner. De wijnen, die tijdens de proeverij op tafel stonden, komen wederom aan bod en kunnen weer geproefd worden, nu natuurlijk begeleid door bijpassende gerechten. Ook de vinologen blijven lekker eten, dus wie een avondje leuke wijnverhalen wil horen, moet zeker voor het diner blijven!

Praktische informatie Wijnproeverij Grapeful.nl

Wat: Najaarsproeverij Grapeful
Wanneer: Woensdag 8 oktober 2014
Tijdstip: 17.30 tot 19.30 (daarna het diner)
Locatie: Café Flinders, Frederik Hendrikplantsoen 36 Amsterdam
Kosten najaarsproeverij:  € 15 (10% korting op alle wijnen die die avond gekocht worden)
(de kosten najaarsproeverij zijn exclusief dinerkosten)
Aanmelden:  info@grapeful.nl

Grapeful.nlOver Grapeful

Grapeful.nl is een platform waar wijnliefhebbers hun kennis over en liefde voor wijn kunnen delen. Je kunt er reviews schrijven, andere mensen volgen, reviews lezen over andere wijnen en zo nieuwe wijnen ontdekken. Kortom, Grapeful.nl is een ‘community’ van wijnliefhebbers, die elkaar helpen om nieuwe wijnen te ontdekken en kennis over bekende wijnen te delen. Want over wijn raak je nooit uitgeleerd en zeker niet uitgepraat! Wil je eens een kijkje nemen op Grapeful.nl, klik dan hier….

De Proefagenda

Wil je weten welke wijnproeverijen er nog meer worden georganiseerd, kijk dan eens in ons overzicht met wijnproeverijen! Je vindt het hier…

Hebben we een wijnproeverij gemist of organiseer je een wijnproeverij, laat het ons dan weten. Stuur ons een leuk verslag of foto’s of meld je wijnproeverij aan. Dan nemen wij het op in ons wijnevenementenoverzicht! Stuur een mailtje naar info@wijnbloggers.nl met daarin Datum, Naam proeverij met link, Locatie waar de wijnproeverij gehouden wordt, Tijdstip en de kosten van wijnproeverij en we kunnen de wijnproeverij toevoegen aan het overzicht!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.