Wijnproeverij – Proef de smaak van Argentinië

wijnproeverij argentijnse wijnenOp donderdag 21 maart organiseert het Consejo Federal de Inversiones (federaal orgaan dat de ontwikkeling van Argentijnse regio’s en provincies ondersteunt) van Argentinië in samenwerking met TOT Public Relations een wijnproeverij van Argentijnse wijnen. Dit evenement zal  plaatsvinden in het InterContinental Amstel in Amsterdam. Drie dagen eerder, maandag 18 maart, wordt dezelfde wijnproeverij georganiseerd in het Conrad hotel in Brussel.

Voorafgaand aan Prowein zullen 20 bodegas hun wijnen aan u presenteren, zowel bodegas die al een importeur hebben, als bodegas die nog op zoek zijn naar een importeur. Importeurs, distributeurs, slijters, wijnhandelaren, sommeliers, restaurateurs en pers zijn van harte welkom.

De laatste jaren investeert Argentinië flink in vernieuwing van de wijnbouw en dat is te merken in de kwaliteit van de wijnen. Zij behoort nu tot de top van wijnproducerende landen wereldwijd. Kortom, er is genoeg te ontdekken. Kom ook en proef de smaak van Argentinië!

Praktische informatie van deze Argentijnse wijnproeverij: 

Wat? Proef de smaak van Argentinië

Wanneer?  Donderdag 21 maart 2013

Hoe laat? 10.00 – 16.00 uur

Waar? InterContinental Amstel – Professor Tulpplein 1, 1018 CX Amsterdam

Aanmelden? Je kunt je aanmelden op www.totpr.nl of e-mail uw gegevens o.v.v. Proeverij Argentinië naar info@totpr.nl. Gelieve aanmelden voor 14 maart!

Ook in België zal deze Argentijnse wijnproeverij worden gehouden.

Praktische informatie Wijnproeverij België:

Wanneer? Maandag 18 maart 2013

Hoe laat?  Van 11:00 tot 12:00 uur masterclass voor de pers en van 12 :00 tot 18 :00 uur de Wijnproeverij

Waar? Conrad Brussels, Avenue Louise 71, Brussel

Aanmelden? Je kunt je aanmelden op www.totpr.nl of e-mail uw gegevens o.v.v. Proeverij Argentinië naar info@totpr.nl. Gelieve aanmelden voor 14 maart!

– persbericht –

Heb jij een leuke tip voor wijnproeverijen of andere wijnevenementen die we kunnen opnemen in onze Wijnagenda, laat het ons dan weten! (info@wijnbloggers.nl)

Kijk voor meer wijnproeverijen, wijndiners en andere wijnevenementen in februari en maart ook eens op onze Wijnevenementenpagina.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.