Wijnproeven bij Brass Utrecht op 2 Oktober (Italiaanse avond)

Wij van Wijnbloggers hebben zo onze favorieten en dat geldt zeker voor Brass. Restaurant Brass is de top locatie in Utrecht voor een mooie avond uit. Lekkere wijnproeven, mooi eten en prachtige ambiance. Gelegen in het hart van Utrecht aan het Janskerkhof ligt deze “Tempel van de Smaak” waar menig liefhebber zijn hart verliest aan de mooie wijnen en gerechten. Zo ook wij van wijnbloggers:-)

2 oktober niks te doen?

Ga dan lekker naar Brass voor wijnproeven!  Op 2 oktober a.s.(woensdagavond) zal de importeur van Dante Rivetti een proeverij komen verzorgen van dit mooie wijnhuis uit de Piemonte. Je kunt kennismaken en wijnproeven van prachtige wijnen gemaakt van de Chardonnay, Nebbiolo, Dolcetto d ‘Alba en Barbera d’Alba druiven. Wat een vooruitzicht! Wij van Wijnbloggers gaan ons zeker aanmelden en we raden je aan om snel te reserveren.

BRasRestaurant Bras

Wij houden van lekkere wijnen. Het is dan als Utrechtse onderneming goed toeven in Utrecht. Veel restaurants dus volop keuze, maar sommige restaurants zijn speciaal. In ons geval is Brass speciaal. Sidney en Aartje hebben het restaurant goed aangepakt: zeer smaakvol ingericht, gastvrij en heerlijk ontspannen eten. En dan zijn we nog geen eens over de wijn begonnen, want die moet je zeker proeven.

Als Sidney eenmaal begint en met flessen wijn gaat te lopen, kan het wijnproeven beginnen. Wat een mooie smaken en vaak zeer verrassend advies van Sidney. Geduldig leggen Maartje en Sidney altijd uit wat de bedoeling van de wijn is en waarom deze zo goed bij het gerecht past. Menig avondje is daar in het hartje van Utrecht fantastisch en ” smaakvol”  afgesloten

Eten bij Brass

Wat Brass zo bijzonder maakt, is dat ze wisselt (met vaste regelmaat) van menukaart. Dit doen ze, omdat ze echte liefhebbers zijn van bijzonder en variërend eten. Voor de gasten en voor ons van Wijnbloggers is het dus nooit saai en altijd weer spannend en verrassend om bij Brass te eten.

Verder heeft Brass een nieuw keukenteam met Janco Robben en Bas Mittelmeijer. Zij zullen de prachtige wijnen begeleiden met streekgerechten uit Piemonte. Op 2 oktober zullen de wijnen worden doorgesproken en worden geproefd. Verder zal er uitleg worden gegeven over de gerechten.

Echt een avondje om naar toe te gaan!

Wijn en Prijs

De kosten van deze bijzondere avond bedragen € 49.50 p.p. incl. aperitief, wijn en water. Ze starten om 18:00 uur en je kunt reserveren via de website, of door te bellen met 030 6700 777.

Ben je net zo enthousiast like Brass even op Facebook!

Enhanced by Zemanta
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.