Wijntip van het weekend De Wijnparade in Haarzuilens

Weekend wijn tip - De WijnparadeElke week hebben we een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. Deze week hebben we wederom een wijnproeverij. Het najaar staat bol van de wijnproeverijen en daar zitten gewoon hele leuke wijnproeverijen bij die we jullie niet willen ontzeggen. De wijntip van dit weekend is dan ook: Zondag 18 november: De Wijnparade.

De Wijnparade

De Wijnparade trekt nog steeds door het land. Na Hoofddorp en Arnhem zal de Wijnparade deze zondag neerstrijken in Kasteel de Haar in Haarzuilens. De Wijnparade bestaat uit elf gespecialiseerde wijnimporteurs, die zich hebben zich verenigd in De Wijnparade. Deze wijnimporteurs laten je in een proeverij graag kennismaken met zo’n 50 wijnen van kleine ambachtelijke wijnboeren uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Portugal en Hongarije. Veel van de wijnen zijn bovendien gemaakt van autochtone en veelal onbekende – soms bijna uitgestorven – druivenrassen. De Wijnparade trekt door heel Nederland en is iedere maand in een andere regio te vinden.

Voor slechts € 7,50 entree kunt u op zondag 18 november 2012 in Kasteel de Haar te Haarzuilens tussen 15.00 en 18.00 uur genieten van een breed aanbod aan kwaliteitswijnen. We hebben speciaal hiervoor bij het Koetshuis De Grote Laverie gereserveerd.

Deelnemende wijnimporteurs

De wijnimporteurs die je op de Wijnparade zult tegenkomen, zijn:

Con Gusto, De Geluksdruif, Goccia di Vino, Good Grapes, Lekkers Uit Hongarije, Maddalena Wines, Rhone Value Wines, Sin Fin Vino, Vinhorama, Wijnen uit de Elzas en Zibibbo.

Praktische informatie De Wijnparade

Wanneer: Zondag 18 november 2011
Waar:  Kasteel de Haar te Haarzuilens
Hoe laat: 15:00 tot 18:00 uur
Kost dat: 7,50 euro
Info: De Wijnparade

Mocht je deze zondag De Wijnparade missen, volgende maand komt De Wijnparade langs in Den Bosch.  Op zaterdag 8 december 2012 in Theater aan de Parade tussen 15.00 en 18.00 uur kun je volgende maand De Wijnparade bezoeken.

Wijnbloggers Weekend Wijntip

De Wijnbloggers Weekend Wijntip is een tip die wij de lezers van Wijnbloggers willen geven. Dit kan een leuk evenement zijn, maar ook een lekkere recept met een bijpassende wijn of gewoon een bepaalde wijn. Heb je zelf een leuke of lekkere tip, laat het ons dan weten via info@wijnbloggers.nl.
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.