De WijnParade trekt naar Amersfoort

WijnParadeDe 7e editie van De Wijnparade is op zondag 17 maart 2013 te gast bij het Icoontheater in Amersfoort. Wijnliefhebbers zijn tussen 14.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd om kennis te maken met een 10-tal gespecialiseerde importeurs en hun wijnen. Entreegeld bedraagt €7,50 per persoon.

De Wijnparade is anders

De Wijnparade voldoet duidelijk aan de behoefte van wijnliefhebbers: op een unieke locatie en in ontspannen sfeer kan men een 40-50 bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven. De Wijnparade onderscheidt zich doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek of het wijnland goed kennen. Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn.
Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Hongarije die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben.

De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag 17 maart dus bij de Scholen in de Kunst, Coninckstraat 58, 3811 WK Amersfoort.

Op de dag zelf wordt er een aantrekkelijke dooskorting gehanteerd en bovendien kan de wijn direct mee naar huis worden genomen. Het entreegeld van €7,50 p.p. wordt bij een afname van minimaal 12 flessen verrekend.

Aanmelden (niet verplicht) kan via de website van de WijnParade.

Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade).

– persbericht –

Deze week nog meer op Wijnbloggers.nl

Wijngaard de Wageningse Berg bestaat 15 jaar
300 flessen Chateau Palmer wijn gestolen
Maestro Italiano Valpolicella Ripasso DOC 2010
Het wijn-incident – De stewardessen aan het woord

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.