WijnParade Amersfoort – Wijntip van het weekend

Weekend wijn tip WijnParadeWekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een wijnproeverij zijn of een wijnevenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. Deze week hebben we wederom een wijnproeverij. Het voorjaar staat bol van de wijnproeverijen en daar zitten gewoon hele leuke wijnproeverijen bij die we jullie niet willen ontzeggen. De wijntip van dit weekend is dan ook:

De WijnParade Amersfoort

De 7e editie van De Wijnparade is op zondag 17 maart 2013 te gast bij de Scholen in de Kunst in Amersfoort. Wijnliefhebbers zijn tussen 14.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd om kennis te maken met een 10-tal gespecialiseerde importeurs en hun wijnen. Entreegeld bedraagt €7,50 per persoon.

De Wijnparade is anders

De Wijnparade voldoet duidelijk aan de behoefte van wijnliefhebbers: op een unieke locatie en in ontspannen sfeer kan men een 40-50 bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven. De Wijnparade onderscheidt zich doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek of het wijnland goed kennen. Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn.
Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Hongarije die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben.

De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag 17 maart dus bij de Scholen in de Kunst, Coninckstraat 58, 3811 WK Amersfoort.

Op de dag zelf wordt er een aantrekkelijke dooskorting gehanteerd en bovendien kan de wijn direct mee naar huis worden genomen. Het entreegeld van €7,50 p.p. wordt bij een afname van minimaal 12 flessen verrekend.

Aanmelden (niet verplicht) kan via de website van de WijnParade.

Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade).

Praktische informatie wijnproeverij De Wijnparade

WijnParade AmersfoortWanneer: Zondag 17 februari 2013,

Waar:  Scholen in de Kunst, Coninckstraat 58, 3811 WK Amersfoort
Hoe laat: 14:00 tot 17:00 uur
Kost dat: 7,50 euro
Info: De Wijnparade

Wijnbloggers Weekend Wijntip

De Wijnbloggers Weekend Wijntip is een tip die wij de lezers van Wijnbloggers willen geven. Dit kan een leuk evenement zijn, maar ook een lekkere recept met een bijpassende wijn of gewoon een bepaalde wijn. Heb je zelf een leuke of lekkere tip, laat het ons dan weten via info@wijnbloggers.nl.
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.