Vierde Amsterdamse Wijnmarkt als wijntip vh weekend

Weekend wijn tip Amsterdamse WijnmarktHet is weer vrijdag, heerlijk nog een paar uurtjes werken (of niet) voor de boeg alvorens het weekend begint én het belooft een weekend te worden met het heerlijke lenteweer en lentetemperaturen, waar we allemaal al zo lang naar uitkijken. Genieten geblazen dus 🙂

Naast dat het vrijdag is en het weekend bijna begint, is het ook de dag waarop we altijd een wijntip van het weekend. Dit kan een proeverij zijn of een evenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. En ook deze keer vind je als tip van het weekend wederom een leuke proeverij.

De tip van dit weekend is dan ook De Amsterdamse Wijnmarkt.

Wijn tip van het weekend: De Vierde Amsterdams Wijnmarkt

Voor de vierde keer slaan verschillende wijnimporteurd de handen ineen om samen hun wijnen te laten proeven op de Amsterdamse Wijnmarkt. Tijdens deze Vierde Amsterdamse wijnmarkt kun je wijn proeven uit landen als Frankrijk, Duitsland, Slovenië, Italië, Hongarije en Spanje.

Natuurlijk vertellen de 8 wijnimporteurs die op de Wijnmarkt aanwezig zijn van alles over de wijnen. Waar komen ze vandaan, hoe worden ze gemaakt én welke gerechten combineren nu uitstekend met deze wijnen.

Tijdens de Wijnmarkt vertellen de importeurs u alles over herkomst en productie van hun wijnen en ciders. Ook geven ze advies over het eten waarbij u de wijnen kunt drinken. De wijnen worden deze dag tegen extra scherpe prijzen aangeboden en naderhand gratis bezorgd! Alle reden dus om op zondagmiddag 14 april naar MOES in Amsterdam te komen: om te proeven, te genieten en de wijnvoorraad aan te vullen.

Amsterdamse Wijnmarkt - wijntipDe acht importeurs die tijdens de vierde Amsterdamse Wijnmarkt aanwezig zullen zijn, zijn:

Praktische informatie Amsterdamse Wijnmarkt

Wanneer: Zondag 14 april 2013
Hoe laat: Van 14.00 uur tot 17.30
Waar: MOES eet- en drinklokaal, Prins Hendrikkade 142 sous, 1011 AT Amsterdam
Kosten: € 10,- per persoon

(Parkeren: De Oosterdokparking is vlakbij en dus op loopafstand).

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.