Wijnliefhebbers kunnen zich gaan settelen in Ouderkerk aan de Amstel

-Vanaf vandaag geopend: wijnbar Raak, bijna vijftig wijnen by the glass- 

16256954969_40610e8d3e_m

Amsterdam, 5 februari 2015 – Wijnbar Raak, dat is de naam van de nieuwe wijnbar van restaurant ’t Deurtje in Ouderkerk aan de Amstel. Vanaf vandaag is iedere wijnliefhebber welkom in de gloednieuwe wijnbar van Jeroen Ellermeijer en Kim van Raak. Op de wijnkaart staan maar liefst 100 wijnen, waarvan de helft per glas te bestellen is.

De naam van wijnbar Raak is gekozen door gasten en relaties die de mogelijkheid hadden om te stemmen op hun favoriete naam. Van Raak en Ellermeijer over de opening van hun wijnbar: “We misten in Ouderkerk een gelegenheid waar mensen spontaan terecht kunnen voor een goed glas wijn en wat bijpassende lekkernijen. Met de opening van onze wijnbar bieden wij ze nu deze mogelijkheid.” Het wijnmenu wisselt een paar keer per jaar en bestaat uit wijnen waar van Raak en Ellermeijer kennis mee maakten tijdens hun wijnreizen naar Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Daarnaast veel wijnen die zij van hun leveranciers aangereikt krijgen of op advies van vrienden, gasten of collega’s inkopen.

Over ’t Deurtje & wijnbar Raak

In meer dan 35 jaar is ’t Deurtje uitgegroeid van eetcafé tot een van de betere restaurants van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Kim van Raak en Jeroen Ellermeijer zijn sinds 2007 eigenaar van restaurant ’t Deurtje. Chef-kok Roderik Goores heeft de leiding over het keukenteam, hij deed zijn ervaring op bij o.a. La Rive*, Restaurant De Nederlanden* en Ron Gastrobar*. ’t Deurtje voert een inventieve lichte Franse keuken met invloeden uit Zuid Europa en hier en daar een oriëntaals accent. ’t Deurtje ligt in Ouderkerk aan de Amstel en is geopend van maandag tot en met zondag van 11.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie zie: www.deurtje.nl.

16442258942_77aaf772cc_m
Foto’s door: Tony Perez

-Persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.