Coole wijnkoelers – Screwpulls koele Mo(nu)menten

Wijnkoelers van ScrewpullsScrewpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, brengt dit voorjaar wijnkoelers met afbeeldingen van monumenten uit New York, Parijs en London. In deze ‘Big City Monuments’ uitvoering is de wijnkoeler zeer geschikt als cadeau of op de (terras)tafel. De wijnkoelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

Wijn snel op temperatuur met deze wijnkoelers

De afbeeldingen van het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren en de Big Ben maken de wijnkoelers extra leuk om mee te nemen op reis. Maar ze zijn zeker net zo geschikt om cadeau te geven aan een reislustige vriend of vriendin. Het materiaal van deze universele wijnkoeler is zeer degelijk en sterk. De universele wijnkoeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de wijnkoeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.

Winkelverkoopprijs wijnkoeler (WA-126): 22,90 euro (ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar)

De wijnkoelers zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. U kunt ook terecht op onze (vernieuwde) website

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en met gezamenlijk logo’s worden gepresenteerd.

Wijnkoelers met Monumenten

Ook op Wijnbloggers.nl

België vs. Nederland: ‘Battle of the cheeses’
Wijnhuis Vallana, een topper uit de Alto Piemonte
Nederlandse wijngaarden: Domein Hof te Dieren
Proef de lente! – Wijnproeverij Utrecht 3 mei
Het leven op een wijngaard in Spanje

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.