VinOice wijnkoeler voor ín de fles

VinOice wijnkoelerWij van wijnbloggers houden wel van een lekker glas witte wijn. Die wijn moet dan natuurlijk wel goed van smaak zijn en lekker gekoeld. Heerlijk zo´n lekker koud, wit wijntje. Nu kun je de fles in de koelkast leggen of de fles in een wijnkoeler met ijs doen, maaaaar….

Het kan ook anders. Namelijk met de VinOice wijnkoeler. De VinOice wijnkoeler is iets heel anders. Bij de Vinoice wijnkoeler stop je de een koeler in de fles met als resultaat een frisse en koele wijn. De VinOice wijnkoeler stop je vanuit de vriezer zo in de fles. En het heeft ook nog een praktisch schenktuitje

Hoe werkt deze wijnkoeler nu precies?

De VinOice heeft een apart koelelement. Een soort koelstaaf. Dit koelelement is met speciale gel gevuld en is van roestvrijstaal gemaakt. Dit koelelement moet je koelen in de vriezer. Zo’n 30 minuten voor gebruik in de vriezer leggen en dan is het koelelement klaar om het heerlijke flesje witte wijn dat naar je staat te lonken te koelen. Om ruimte te maken voor het koelelement in de fles, moet je wel even een slok uit de fles nemen. Maar dat zal geen problemen opleveren, toch?

Handig is dat je de schenktuit en het koelelement kunt loskoppelen. Op een warme middag kun je op deze manier dus gemakkelijk een tweede koelement kunt voorkoelen in de vriezer, zodat je flesje altijd gekoeld is en blijft!

Handig toch? Bestellen kan via VinoIce.

VinOice wijnkoeler uitgelegd in een filmpje…

Mocht je het nog beter uitgelegd willen hebben hoe het nu precies met de VinOice wijnkoeler in zijn werk gaat, in het onderstaande filmpje wordt het allemaal uitgelegd door Suzan…

http://www.youtube.com/watch?v=SrgDo3JqvuI=player_embedded

Heb jij een leuke innovatie of een gadget? Wij horen het graag! Mail je tip naar info@wijnbloggers.nl

3 Reacties
    1. Dag Ina,

      Helaas hebben we nog niet kunnen ontdekken waar de VinOice in Nederland te koop is… Voor alsnog lijkt het alsof deze wijnkoeler alleen in Amerika te koop is.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.