Is het een wijnkist of een wijnrek?

rackpack - wijnkist -wijnrekKnowIdea heeft met het oog op de komende feestdagen wel een hele, leuke en originele cadeauverpakking ontworpen. De Rackpack, want zo heet het, is een wijnkistjes, geschikt voor één fles, dat na opening kan worden gebruikt als wijnrek voor maximaal 12 flessen.

Van wijnkist tot wijnrek

In de eerste instantie is de Rackpack een chique houten cadeauverpakking voor een mooie fles wijn. In plaats van de kist weg te gooien na opening, kan het in een handomdraai op drie verschillende manieren worden omgeklapt tot een elegant wijnrek. De Rackpack biedt als cadeauverpakking ruimte voor één fles en als wijnrek tot 3, 6 of 12 flessen.

Originele cadeauverpakking en wijnaccessoire

Een stijlvolle sleeve is om de kist gevouwen, waardoor het mogelijk is een fles wijn naar keuze in de Rackpack te zetten en de sleeve onbeschadigd terug te vouwen. Het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber om een mooie fles wijn iets bijzonders mee te geven!

rackpack-wijnkist-wijnrek 2De designers aan het woord

Tom Schouten: “Het idee voor de Rackpack ontstond toen ik een mooie fles wijn in een kist cadeau kreeg. Het geheel is authentiek en de kist geeft de fles extra gevoelswaarde. Na opening legde ik de fles in mijn wijnrek en toen ik vervolgens met het overbodig geworden kistje in mijn handen stond, besefte ik hoe zonde het was om weg te gooien. Toen besloten we met KnowIdea het klassieke wijnkistje een tweede leven te geven als wijnrek. Met de Rackpack als resultaat”.

Beschikbaarheid en adviesprijs

De Rackpack is begin december verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van €17,50 (incl BTW) via www.rackpack.nl. Neem voor een offerte op maat contact op met Rackpack Europe via info@rackpackeurope.nl of +31 (0)33 303 1439.

Specificaties Rackpack

  • Ontworpen door KnowIdea.
  • Afmetingen: 40x11x11 cm (hxbxd).
  • Materialen: Vurenhout met een metalen slotje en een kartonnen sleeve.
  • Als cadeauverpakking geschikt voor één fles.
  • Als wijnrek geschikt voor drie, zes of twaalf flessen (afhankelijk van de wijze waarop de Rackpack wordt gebruikt).

rackpack - wijnkist - wijnrek 3

De RackPack – video

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.