Wijninspiratie opdoen op wijnbloggers.nl

Af en toe is het leuk voor Wijnbloggers leuk om elkander te helpen en dan is het nog leuker als daar op een positieve manier op wordt gereageerd! En dan reageer ik weer positief door dit weer te plaatsen, en dan wordt het geplaatste weer geplaatst en zo zit je in een vicieuze cirkel van positieve energie. Kijk daar houden we natuurlijk van. Blijf Van Franse bodem daarom volgen voor alle leuke weetjes over het altijd mooie France. Maar dan nu eerst, even een stukje over wijnbloggers door Mireille den Hartog. Gewoon omdat het kan.

Wijnbloggers & Van Franse Bodem

logo Fb mailwb
Tijdens mijn vele speurwerk op het Worldwideweb kwam ik het blog wijnbloggers.nl tegen. Na een aantal artikelen op het blog gelezen te hebben zag ik dat ze op zoek waren naar bloggers voor op hun site. Nou ben ik niet echt een wijnblogger, maar ik heb tot nu toe toch al aardig wat blogs over wijn geschreven. Ik dacht misschien kan het wat zijn voor het wijnblog. Ik stuurde een mailtje en al snel kreeg ik antwoord van Lindsay Tompson van wijnbloggers.nl.

IMG_4006

Ze had een aantal wijnblogs van mij gelezen en ze wilde die graag plaatsen op het wijnblog. Ik stuurde de link van onder andere Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande, ‘Het Wijnbeleving complex in Bordeaux’ en het gastblog vanMuriël Damaschek over Château Roubine. Deze werden keurig op het wijnblog geplaatst met naam-  en bronvermelding. Erg leuk om je ‘werk’ ook op andere sites en blog terug te zien. Ze staan dan toch in een andere ‘setting’. Door de uitwisseling van de blogs is er een erg leuke en goede samenwerking ontstaan en beide partijen zijn dan ook erg tevreden. Helemaal leuk voor mij is het feit dat volgens het voort wat hoort wat credo er nu een banner van mijn blog opwijnbloggers.nl staat! Ik zeg santé! En wil je meer info en inspiratie opdoen over wijn ga dan naar het zeer toegankelijke blog wijnbloggers.nl

Door: Mireille den Hartog 
Van: Van Franse Bodem

banner

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.