Wijnhoeve De Colonjes (video)

wijnhoeve de colonjesWij van Wijnbloggers dragen de Nederlandse wijngaarden een heel erg warm hart toe. En wij niet alleen. De filmmakers van Tasty Tales ook. Deze video’s over de Nederlandse wijngaarden zijn gemaakt door Tasty Tales, een initiatief van een stel freelance filmmakers, die net als wij van Wijnbloggers trots zijn op onze Nederlandse wijngaarden.

In de jaren ’90 nam de wijnbouw in Nederland een enorme vlucht met als prettig gevolg dat er steeds meer Nederlandse wijngaarden kwamen. Met vallen en opstaan en heel, heel, heel hard werken, weten deze Nederlandse wijngaarden anno 2014 hele mooie en lekkere wijnen te produceren. En daar zijn we trots op! :)

In het kort: Wijnhoeve De Colonjes

Wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek is een biologische wijngaard en met 13 hectare één van de grootste wijngaarden in Nederland. De wijngaarden van De Colonjes liggen  op de mooie zuidhellingen van het wijndorp Groesbeek.  Op 13 hectare lössbodem zijn tien verschillende druivenrassen aangeplant,  Door deze bodemgesteldheid worden er op Wijnhoeve De Colonjes wijnen gemaakt die vol zijn van smaak en mineraalrijk! Op Wijnhoeve De Colonjes worden de wijnen in eigen gemaakt en maken ze  witte wijn, rosé, mousserende wijnen  en rode wijn.

Je vindt Wijnhoeve De Colonjes aan 2e Colonjes 4 in Groesbeek

Video Wijnhoeve De Colonjes

Bovenstaande video is gemaakt door Tasty Tales, een initiatief van een stel freelance filmmakers, met meer dan 15 jaar ervaring in het maken van films en tv-programma’s voor een groot aantal (publieke) omroepen, die nu hun droom willen laten uitkomen: het combineren van onze liefde voor goed en eerlijk geproduceerd eten en drinken met onze passie voor filmmaken.

Meer video’s van Tasty Tales vind je op YouTube!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.