Wijnflessen, kransen en een wijnverpakking..

Afbeeldingsresultaat voor krans kurken, wijnverpakkingVroeger duidde een krans aan de herberggevel op een wijnvergunning. De decoratie kreeg de betekenis van een kwaliteitskeurmerk (ja echt waar!). Een tijdje later verviel de verplichting om een krans op te hangen. De beste adresjes hadden die gevelversiering helemaal niet nodig: klanten wisten de herberg toch wel te vinden. Goede wijn behoefde geen namelijk helemaal geen krans. 

Leuke geschiedenisles en dat mag dan zo zijn, maar een spetterende verpakking maakt een wijncadeau wél een stuk feestelijker. Of persoonlijker. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om een wijndoos een originele en toepasselijke uitstraling te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Keuzes, keuzes, keuzes. 

Kies uit frisse designs voor de wijnverpakking of schakel een ontwerper in. En wat is er nu persoonlijker en unieker dan de naam van de ontvanger op de doos? Nog voordat hij het eerste glas drinkt, proeft hij al de aandacht die je als schenker aan hem besteedt. Slim toch?
wijndoos it takes two to tango winebox, wijnverpakking
Een zorgvuldig gekozen wijn met bijbehorende wijnverpakking is hét symbool van attent zijn. Daar is iedereen gevoelig voor. Hier gaat het om méér dan uiterlijk vertoon! Geef dus die geweldige fles voor je relatie een opvallende maatwerkverpakking. En maak een onvergetelijke indruk met je wijngeschenk door de wijnverpakking.

Inspiratie nodig voor je te gekke wijnverpakking? Klik dan even hier.

“Nog voordat hij het eerste glas drinkt, proeft hij al de aandacht die u als schenker aan hem besteedt.” – Just a box

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.