De wijnen van PLUS scoren goed bij de professionals

Supermarkt wijn - Wijnen van Supermarkt Plus beloont bij proeverij PLUSDe wijnen van PLUS scoren goed bij de professionals. Onlangs deed Perswijn, het wijnmagazine voor professionals en wijnliefhebbers, een proeverij van huiswijnen van supermarkten. Vier sterren is de hoogste score die in deze proeverij werd gegeven. In de categorie witte huiswijnen van supermarkten scoort PLUS met de Chardonnay 2012 uit Central Valley als enige vier sterren. Voor de rode wijn zijn er zelfs drie wijnen van PLUS met vier sterren beoordeeld. Samengevat, wie niet altijd veel geld wil uitgeven, maar wel graag een goed glas wijn drinkt, moet de dichtstbijzijnde PLUS opzoeken. Wijnen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. PLUS is niet voor niets uitgeroepen tot de Beste Wijnsupermarkt!

Wijnen van Plus - Syrah
De biologische Syrah van Plus

De prijswinnende wijnen van Plus

  • PLUS Wit Chardonnay 2012, Central Valley € 3,99
  • PLUS Rood Frankrijk 2012, Côtes du Roussillon € 3,99
  • PLUS Rood Frankrijk 2012, Corbières € 3,99
  • PLUS Rood Biologisch, Syrah 2012, Vin de France € 4,49

Beste Wijnsupermarkt 2014Beste Wijnsupermarkt van Nederland

Net als vorig jaar is Plus ook dit jaar verkozen tot de Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dat bleek recent uit een tevredenheidsonderzoek dat werd uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Nielsen onder ruim 1.300 kopers van wijn in de supermarkt. In dit onderzoek werden de wijnafdelingen van de tien grootste supermarktketens beoordeeld door hun klanten. Zo beoordeelden de klanten onder andere het assortiment én de kwaliteit van de wijn, maar ook het zoekgemak en de overzichtelijkheid van de wijnafdeling kwam aan bod. In totaal werden de wijnafdelingen op 12 verschillende aspecten beoordeel. PLUS deed het goed. Op 11 van de 12 criteria behaalde PLUS de hoogste score en mag zich dus dit jaar de ‘Beste Wijnsupermarkt’ van Nederland noemen op basis van het Nielsen-onderzoek.

PLUS doet er alles aan om haar wijnkopers zo goed mogelijk te bedienen en het zo makkelijk mogelijk voor hen te maken. Dat dit ook in 2014 wordt gewaardeerd door de PLUS wijnkopers blijkt uit de waardering van de resultaten. De supermarkt onderscheidt zich door de aanwezigheid van wijnadviseurs op de winkelvloer. In 2011 is PLUS als eerste en enige supermarkt begonnen met het opleiden van eigen personeel tot wijnadviseur. En dat betaalt zich nu al twee jaar uit in de titel Beste Wijnsupermarkt.

Bron: Persbericht

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.