Wijnboek: Wijnkenner word je zo…

WijnboekenBij Uitgeverij Good Cook verschijnt in oktober 2014: Wijnkenner word je zo

Je staat bij de slijterij of supermarkt en je weet uit het immense aanbod wijnen niet welke je moet kiezen. In een restaurant word je weinig wijs uit de wijnkaart. Je houdt van wijn, maar je weet er eigenlijk onvoldoende van. Herkenbaar? Het wijnboek Wijnkenner word je zo geeft de (beginnende) wijnliefhebber een schat aan informatie, snijdt vele thema’s aan, is praktisch en onmisbaar.

Ontdek je favoriete wijn. Krijg ervaring met aroma’s en leer veel meer over druivensoorten. Waarom schenk je een bordeaux in een ander glas dan een bourgogne? Wat is dat eigenlijk: decanteren? Welke rode wijnen kun je gekoeld serveren en waarom mag je witte wijn niet te koud koelen?

Daarnaast geeft dit wijnboek je praktische informatie over wijnstreken en (nieuwe wijn) landen: van de bekende Franse en andere Europese wijnstreken tot landen als Nederland, Marokko, Chili, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

Met Wijnkenner word je zo spijker je je wijnkennis direct bij en schenk je met fl air de juiste wijn bij de juiste gelegenheid.

wijnboek wijnkenner word je zoWijnboek Wijnkenner word je zo is….

  • Praktisch en duidelijk wijnboek
  • Eigentijdse vormgeving en illustraties
  • Compleet met vele thema’s
  • Met medewerking van vinoloog Ellen Dekkers en voorwoord van Thérèse Boer

Auteursinformatie

De Franse wijnkenner en journaliste Ophélie Neiman blogt over alle aspecten van wijn op de website van Le Monde. Haar stijl is toegankelijk en humoristisch. Wijnkenner word je zo is haar tweede wijnboek.

Technische gegevens
Uitgeverij Good Cook
Omvang: 216 pagina’s
Formaat: 18,5 x 24 cm, gebonden
ISBN: 978 94 6143 108 0
Prijs: € 22,50

Het Wijnboek Wijnkenner word je zo… is te verkrijgen bij de bekende boekhandels zoals Bol.com en Ako etc.

– persbericht –

Noot van de Redactie: Wij zijn bij Wijnbloggers dol op wijn, koken en mooie boeken. Speurend op de website van Uitgeverij Good Cook kwamen wij een heleboel mooie kookboeken tegen. En met de komende feestmaanden een mooie inspiratiebron om je verlanglijstje aan te vullen of je cadeautjes te kopen. Een aanrader dus! Klik hier voor de website of hier voor de najaarsbrochure

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.