WIJNBLOGGERS zoekt WIJNBLOGGERS

 

blog-damnit-blog

Lieve wijnliefhebbers, wijnverslinders, wijndrinkers, wijnschrijvers, wijnschrijvers-in-de-dop en ga zo nog maar even door.. hoi!

Waarom deze oproep? Nou simpel. Ik ben namelijk op zoek naar jou! Maar echt letterlijk. Als je dit leest dan ben je geïnteresseerd in wijn. Hoe en wat maakt niet uit. Je vindt het in ieder geval leuk om wat te lezen over wijn. En de kans bestaat dus dat je het ook leuk vindt om erover te schrijven. Hoeft niet kan wel. En die mensen die wil ik graag stimuleren om dat dan ook te doen. Kijk, je moet het wel leuk vinden en er tijd voor hebben. Al is een blogje van 300 woorden zo geschreven.

Voel je nu je innerlijke schrijver naar boven komen en vind je het hartstikke leuk om zo nu en dan of iedere dag of eens per week of maandelijks of iedere minuut van de dag iets te schrijven over wijn en te delen met een heleboel mede wijnliefhebbers? Mail me dan vooral, niets is te gek. Ik beantwoord al je vragen en kan je overal bij helpen. Geen inspiratie? Zelfs daar kan ik je een handje mee helpen.

De boodschap is dus simpel: lijkt het je leuk om een wijnblogger te worden? Mail me dan:

Lindsay@wijnbloggers.nl

45e3d48d018ecc6073b6464ea7a57f07

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.