Wijnblogger word je zo!

Altijd al gedroomd van een carrière als beroemde blogger en ben je dol op wijn? Dan kan dit wel eens een heel leuke oproep voor je zijn! Wij van Wijnbloggers staan namelijk altijd open voor mensen die het leuk vinden om over wijn te schrijven. En dan bedoelen we dat in de meest ruime zin. Heb je een té gekke wijn gedronken en wil je daar graag wat over kwijt? Of ben je een heuse kenner en wil je wat schrijven over de technische kant van het wijn maken? Alles kan, en niets is te gek. Er is maar één enkele regel en dat is dat je moet schrijven over wijn. Het mag informatief zijn maar je mag ook een stuk schrijven waarin je je eigen mening laat gelden. Weet je nu toevallig erg veel over wijn maar kan je absoluut niet schrijven? Ook dat is geen enkel probleem. Dan lossen we dat samen op. Wij schrijven en jij bent het brein achter de tekst.

Kortom, lijkt het je leuk om je wijnkennis (hoe uitgebreid deze ook mag zijn) met andere te delen, en dat zijn zo’n 30.000 unieke bezoekers per maand, dan kan dat!

Wat moet ik doen om een echte wijnblogger te worden?

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande oproep en lijkt het je leuk om geheel vrijblijvend af en toe, of juist heel vaak voor ons te schrijven? Stuur ons dan even een mailtje (lindsay@wijnbloggers.nl) en stel jezelf voor en vertel ons waarom jij je graag wil aanmelden als wijnblogger. Wij mailen je meestal meteen terug en als je bekend bent met WordPress kan je zelf je teksten op de website plaatsen. Als je niet bekend bent met WordPress zorgen wij dat je teksten netjes op de website geplaatst zullen worden.

Het enige wat wij nodig hebben is jullie enthousiasme en teksten en de rest volgt vanzelf. Het worden van een blogger was nog nooit zo makkelijk.

Wie weet word je nog beroemd!

Ook ik ben natuurlijk begonnen bij het begin. Met weinig wijnkennis, maar wel een voorliefde voor het schrijven van teksten ben ik begonnen als Wijnblogger. Het is nu 1,5 jaar later en ik durf te zeggen dat mijn wijnkennis intens is uitgebreid. Daarvoor heb ik in de praktijk (wijnproeverijen) en theorie (cursussen) onderzoek gedaan en vandaag de dag kan ik wijnen beoordelen, proeven en er wat zinnigs over schrijven. Het belangrijkste is dat ik er steeds meer plezier in ben gaan krijgen. De wereld van wijn is altijd in beweging en er is altijd wat nieuws te leren.

Jullie zijn vast wel bekend met het tijdschrift van de Gall & Gall genaamd: Proef. In het nummer van juli was ik te vinden met een stuk over mijn passie voor wijn. Ik vind het bijzonder om te mogen werken en schrijven voor Wijnbloggers en wie weet staan wij straks samen op de voorpagina!

image4, Wijnblogger image3 image2 image1 (3)

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.