Wijnapp van de week: Winelist

winelistapp
Een hele goedemorgen allemaal! Iedereen een fijn weekend gehad? Ik hoop het! Ik in ieder geval wel, dank voor het vragen. Vandaag de dag gaan we weer eens kijken naar een opvallende wijnapp en zal ik deze grondig testen voor jullie. Dan hoef je dat zelf niet meer te doen. Uiterst handig toch? Deze mooie maandag gaan we de Winelist app bekijken en testen. Op de hoogte blijven van alle wijnapps van dit moment? Lees dan snel even verder. Fijne dag allemaal.

Over Winelist

WineList is de meest complete en handige wijn app in Nederland. Je kan eenvoudig een foto maken van het etiket van jouw favoriete fles wijn. De WineList wijn app herkent de foto en geeft je de belangrijkste informatie over de wijn. Alle wijnen die jij fotografeert worden opgeslagen in jouw WineList.

Wijn thuisbezorgen met de WineList wijn app

Met de WineList wijn app kun je ook zien wat de door jouw gescande wijnen kosten. Al meer dan 2.000 wijnen zijn direct te bestellen via de WineList wijn app. Deze wijnen kan je direct laten thuisbezorgen, in veel gevallen duurt dat slechts 3 – 5 werkdagen. Is jouw favoriete wijn niet direct te bestellen? Geen probleem. We geven je een verkoopadres en prijs. Wil je toch liever direct via de WineList wijn app wijn laten thuisbezorgen? Dan kan je een een vergelijkbare suggestie aanvragen die binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd kan worden (bron: winelist.nl).

De test der testen

Zo, nu kan men wel van alles leuks neerzetten over een app maar de praktijk moet dit maar uitwijzen. Kijk daar ben ik dan weer voor. Ik zal dit keurig voor jullie testen.

Uiterlijke vormgeving:
Tja, hoe mooi moet een app zijn? Het gaat meer om de functionaliteit natuurlijk. Winelist is echt prima vormgegeven. Niets bijzonder maar zeker niet lelijk.

Gebruikersvriendelijkheid:
Bij gebruiksvriendelijkheid verlang ik altijd eenvoud en duidelijkheid. Kunnen doen wat je wil doen op een niet al te ingewikkelde manier. Daar voldoet deze app zeer zeker aan. Alles wijst voor zich, maar echt een kind kan de was doen.

Toegevoegde waarde:
WineList richt zich op de Nederlandse markt. De app biedt keus uit meer dan 2.500 direct te bestellen kwaliteitswijnen waarbij het gehele assortiment afkomstig is van gerenommeerde importeurs. Hans van Schijndel, een van de oprichters van WineList over hun aanpak:

We werken uitsluitend met handelaren die staan voor wijnen van hoogwaardige kwaliteit.

Als een wijn niet direct te bestellen is, dan toont WineList de prijs en verkoopadres. De App houdt daarbij een persoonlijke lijst bij met gescande wijnen en bijbehorende informatie, ook geeft WineList persoonlijke wijnadviezen.

Ideaal dus, de app is persoonlijk en van alle gemakken voorzien. Het feit dat bestellen zo makkelijk is vind ik een grote toevoeging.

Dus wat vinden we ervan?

Het leuke aan deze app is is dat je met een druk op de knop ook daadwerkelijk wijn kan laten bezorgen. De app is meer gericht op de verkoop dan informatie verschaffing. Deze app heeft een ander doel dan de meeste apps. Dit doel staat me zeer zeker aan. Hoe handig om meteen je wijn te kunnen bestellen en kan laten bezorgen. Nu hoeven we helemaal de deur niet meer uit. Fijn, met de winterdagen in het vooruitzicht. Proost.

download

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.