Wijnapp van de week: De grote Hamersma app

nieuwe-technologie
Technologie is een blijvend proces van verandering (gelukkig). De app is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Maar er zijn er zovelen, door de bomen kan je het bos niet meer zien. Laten we je daar op het  gebied van de wijnapps nou eens een handje bij helpen. Iedere week neem ik een wijnapp onder de loep en ga ik zelf testen hoe ik de app vind. Dit doe ik aan de hand van een aantal vaste criteria. Uiterlijke vormgeving, gebruikersvriendelijkheid, toegevoegde waarde . Is dit nou niet handig? Ga er even goed voor zitten want vandaag testen we de pam pam pam.. : De grote Hamersma app.

Over Harold Hamersma
Eigenlijk neem ik aan dat iedereen wel weet wie Harold Hamersma is. Voor diegene die het toch even vergeten zijn of het totaal niet weten een korte introductie.

Harold Hamersma, in 2012 door Winelife uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche, is wijnjournalist van onder andere Het Parool en NRC Handelsblad.

Van zijn hand verschenen meerdere boeken, waaronder de bestseller Wijnreis door mijn lichaam en natuurlijk De Grote Hamersma. Hamersma is regelmatig actief op radio en tv, evenals op zijn eigen, succesvolle website foodtube.nl.

Harold Hamersma heeft bij de Gourmand Cook Book Awards twee prijzen gewonnen. Wijnreis door mijn lichaam is uitgeroepen tot het beste Nederlandse wijn- en gezondheidsboek in de categorie Best Wine & Health Book. De Grote Hamersma is in 2011 uitgeroepen tot de beste Nederlandse wijngids in de categorie Best Guide.

Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van ’t Hek van de vinologen (maar nog grappiger).’ de Volkskrant

De Grote Hamersma app
Het meest complete en actuele aanbod van alle wijnen, inclusief aanbiedingen. Geselecteerd uit de ongeveer 7.000 wijnen die Harold Hamersma proeft voor zijn jaarlijkse wijnkoopgids De Grote Hamersma. Met deze app is het vinden van de beste wijn- en wijnaanbieding in de supermarkt simpel en gemakkelijk.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.