Wijnalmanak Magazine in het teken van de Liefde

Wijnalmanak Magazine appOmdat het morgen Valentijnsdag is, komt de Wijnalmanak met een editie van het Wijnalmanak Magazine die helemaal in het teken van de liefde staat.

Deze Love-editie gaat niet alleen over wijn en de liefde, maar ook over de liefde vóór wijn. Er zijn artikelen over wijnmakers die hun druiven vertroetelen, maar ook artikelen over verzamelaars van wijn die vertellen over hun wijncollectie. Ook geeft het Wijnalmanak team nog eens tachtig tips voor liefdevolle wijnen weg!

Wijnalmanak 2013

Jaarlijks publiceert de Wijnalmanak de beste wijnen onder de €10,-. Naast het boek zijn er ook digitale magazines van de Wijnalmanak verkrijgbaar. In deze digitale magazines krijg je zo’n tachtig (ster)wijnadviezen, maar kun je ook van alles lezen over het kopen en drinken van wijn. Daarnaast vind je er lekkere wijn&spijscombinaties en kun je via de Wijnalmanak Web Academy van alles leren over etiketten, het proeven van wijn en het bewaren van wijn.

Edities Wijnalmanak Magazine

Naast de nieuwe editie over Liefde, zijn er eerder al edities uitgegeven met als thema’s; Herfst, Feest, Trends en Mousserende wijnen. De speciale edities zijn voor €1,79 te verkrijgen in de iTunes-store. De Wijnalmanak Magazine app is gratis te downloaden en van daaruit kun je eenvoudig de verschillende edities van het Magazine dowloaden.

Wijn app Wijnshaker 2013

Naast de Wijnalmanak Magazine App is er ook de Wijnshaker 2013, die de beste wijnen onder de €10,-. bevat en waarmee je nog veel meer dingen kunt doen. Wij van Wijnbloggers hebben deze wijn app uitgeprobeerd en vinden deze app een aanrader. Wil je weten wat deze wijn app kan en doet, lees dan Wijn app Wijnshaker 2013 en geloof je ons zo, dan is de Wijnshaker 2013 hier te downloaden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.