Nieuwe wijnaccessoires Screwpull in vrolijke kleuren

Screwpull WijnaccessoiresIn het voorjaar van 2014 brengt Screwpull haar favoriete wijnaccessoires in zes (6!) knallende kleuren; rood, oranje, geel, groen, paars en roze. ‘Ieder zijn eigen kleur’ was de gedachte bij Screwpull en zo werd ook het idee van de glasmarkers geboren. Hiermee kan ieder zijn eigen glas een kleurige herkenning kan geven. De efficiënte koelers en de wijnpompjes zijn ook geselecteerd voor het nieuwe kleurenpalet. De succesvolle ‘JET’ is nu in drie kleuren verkrijgbaar. Screwpull geeft kleur aan ieder wijnmoment.

Wijnaccessoires

Screwpull brengt verschillende wijnaccessoires op de markt. Van het koelen van je wijn tot het openen en serveren van een wijnfles; de wijnaccessoires van Screwpull voorzien je in alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van een lekker glas wijn.

Wijnaccessoires Screwpull - WijnkoelerKoelen

De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.

>Winkelverkoopprijs koeler (WA-126): 19,90 euro (ook in bordeauxrood en zwart verkrijgbaar)

Wijnaccessoires Screwpull - OpenerOpenen

De ‘Jet’ is geïnspireerd op de beroemde hefboomkurkentrekker van Screwpull. Dit handzame model plaatst zich eenvoudig met één hand om de fles. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats op de kurk gezet. Het overhalen van de hendel is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven. 

Winkelverkoopprijs JET (LM 150): 85 euro

Wijnaccessoires ScrewpullServeren

De siliconen glasmarkeerders van Screwpull zuigen zich eenvoudig aan het glas en zijn afwasbaar en herbruikbaar. Ze kunnen aan elkaar geklikt worden om ze eenvoudig en overzichtelijk op te bergen. De gehele set bestaat uit 24 glasmarkeerders.

Winkelverkoopprijs/24 14,40 euro

Wijnaccessoires Screwpull - WijnstopperBewaren

Om de kwaliteit van een geopende fles wijn te behouden, is het van belang dat de wijn zo min mogelijk met zuurstof in aanraking komt. Het rubberen dopje dient om de fles te hersluiten en vormt tevens de aansluiting voor de wijnpomp. Zo kan de zuurstof bovenin de fles grotendeels worden weggepompt en de wijn nog enkele dagen langer goed gehouden. Bij het pompje worden 3 wijnstops geleverd.

Winkelverkoopprijs Wijnpomp met afsluitdoppen (WA-137): 19,90 euro

Deze wijnaccessoires zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. U kunt ook terecht op de (NIEUWE!) website www.lecreuset.nl.

Over Screwpull

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en met gezamenlijk logo’s worden gepresenteerd.

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.