Binnenkort verkrijgbaar: wijn van Chateau Ibrahimovic of Chateau Beckham?

Binnenkort verkrijgbaar wijn van Chateau Ibrahimovic of Chateau BeckhamZullen we binnenkort flessen wijn als Chateau Ibrahimovic, Chateau Beckham of Chateau van der Wiel kunnen kopen en op tafel hebben staan? Als het aan wijnmaker Francis Lamblin ligt wel. Deze Franse wijnmaker heeft namelijk de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain benaderd met een plan om op zijn wijnetiketten grote voetbalsterren te zetten of speciale flessen voetbalsterrenwijn te maken.

Francis Lamblin van Chateau Lamblin,  gelegen in Côte de Bourg ( Bordeaux), zegt op Decanter.com dat hij verschillende grote voetbalclubs, waaronder Paris Saint-Germain heeft benaderd met zijn idee om gepersonaliseerde wijndozen, wijnflessen en (dus) wijnetiketten met voetballers erop te maken. Paris Saint-Germain heeft nog niet gereageerd op het idee van Francis Lamblin. Volgens Francis Lamblin zal zijn plan zeker aanslaan, kijkend naar de grote aantallen voetbalfans die vaak een gepassioneerde liefde hebben voor hun club. Hij heeft dan ook vanuit de hele wereld reacties gehad op zijn idee.

Wijn van Chateau Beckham…

Toen Francis Lamblin Paris Saint-Germain benaderde met zijn idee, had David Beckham nog niet getekend bij Paris Saint-Germain. (Beckham zat na zijn vertrek bij de Los Angeles Galaxy in december zonder club en is ‘gratis’ naar de Franse koploper Paris Saint-Germain vertrokken. Hier heeft hij een contract van 5 maanden getekend en zal gedurende deze periode geen salaris ontvangen. Hij doneert alles aan het goede doel.) Natuurlijk staat Francis Lamblin welwillende tegenover het idee om voor Beckham een speciale wijn te maken, als Beckham zou willen. Maar vooralsnog is zijn idee nog maar een idee en heeft Paris Saint-Germain nog niks laten horen… We wachten het af…

(Bron: Decanter.com)

Chateau Lamblin

Overigens is het niet zo gek dat juist Francis Lamblin met dit idee komt, want de meeste van de wijnen van Chateau Lamblin hebben schitterende etiketten. Zo is er een complete serie met allerlei monumenten in de Bordeaux en in Parijs die op de flessen wijn staan, een serie met mooie, wijndrinkende vrouwen en een serie met race-auto’s… Dus ja… waarom dan geen voetbalsterren?

Parijse monumenten

monumenten-parijs

Mooie dames

wijn vrouwen lamblin

Race-auto’s

 raceauto

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.