Wijn video – Trailer The Duel of Wine

wijn film the duel of wineTijdens Vinitaly is de trailer van de wijnfilm ‘The Duel of Wine‘, die naar verwachting in 2014 te zien zal zijn, gelanceerd.’The Duel of Wine’ is het vervolg op de wijnfilm ‘El Camino del Vino‘ uit 2010.

Wijn film ‘The duel of Wine’

The ‘Duel of Wine’ is dus het vervolg op ‘El Camino del Vino’. ‘El Camino del Vino’ vertelt het verhaal van sommelier (en acteur) Charlie Arturaola die zijn vermogen tot proeven verliest.

In ‘The Duel of Wine’ (comedy) wordt de hoofdrol wederom vertolkt door sommelier Charlie Arturaola, maar er zullen ook andere prominente figuren uit de wijnwereld in te zien zijn.

Het verhaal van de film:

Na de première van ‘El Camino del Vino’ ligt Charlie’s leven in puin. Wat moet hij doen? Hij is niet blij met zijn nieuwe leven en maakt een plan om zijn eer, zijn fans, maar ook zijn vrouw weer terug te winnen. Hiervoor neemt hij deel aan de wijnwedstrijd “Het grote wijnduel”. Hij doet niet mee onder zijn eigen naam, maar als de mysterieuze graaf. Voor deze wedstrijd begint hij te trainen, want hij wil winnen. Het verhaal van Charlie is wederom een mooie reis, die ligt op de grens van fictie en werkelijkheid.

De film is een grote wereldreis, die begint in Montefalco in Umbrië en eindigt in de Napa Valley, Californië. Een verhaal over wijn en lekker eten, reizend door de prachtige Italiaanse regio’s Toscane, Piemonte, Spanje, Frankrijk en Argentinië en de Verenigde Staten en bezoeken aan de beste wijngaarden ter wereld en de mooiste wijnkelders.

Klinkt goed! Wij zijn benieuwd naar deze film, maar gaan eerst op zoek naar ‘El Camino del Vino’.

Filminfo The Duel of Wine

Geregisseerd door: Nicolás Carreras
Cast: Charlie Arturaola, Luca Gardini, Michel Rolland, Roger Christian, Cesare Casella en Celestino Drago.
Geproduceerd door: Gabriel Puja en Christoph Behl
Duur van de film: 100 minuten
Verwacht: 2014

Trailer The Duel of Wine

Video El Camino del Vino

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.