Wijn toolkit van Screwpull als Vaderdagtip

Wijn toolkit Screwpull Voor wie nog niet weet wat te kopen voor Vaderdag, heeft Screwpull een speciale wijn toolkit samengesteld. Deze cadeauset bevat alles wat nodig is om een fles wijn te koelen, te openen en te bewaren. De koeler past op iedere fles wijn en brengt ook rode wijn op temperatuur tijdens warme dagen. De kurkentrekker garandeert een probleemloze opening, zelfs bij kunststof afsluiters. Met de wijnstop kan de fles weer afgesloten worden om vervolgens de zuurstof grotendeels met de wijnpomp te verwijderen.

toolkit Screwpull kurkentrekkerKurkentrekker

Het tafelmodel kurkentrekker is een vernieuwde versie van het allereerste model waar Screwpull ooit beroemd mee werd. Eenvoudig op de fles plaatsen en alsmaar doordraaien, is alles wat nodig is voor een probleemloze opening. Er is niet veel kracht nodig om de scherpe, supergladde spiraal in de kurk te draaien. Daarnaast is de spiraal extra lang en dun zodat de kurk in tact blijft en in zijn geheel uit de fles verwijderd wordt. Deze kurkentrekker (TM 110) is ook los verkrijgbaar voor 29 euro.

 toolkit Screwpull koelerWijnkoeler

De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De buitenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden. Prijs losse koeler (WA-126): 16,90 euro (ook in bordeaux rood en zilver verkrijgbaar).

 toolkit Screwpull WijnpompWijnpomp met 3 wijnstoppen

Om de kwaliteit van een geopende fles wijn te behouden, is het van belang dat de wijn zo min mogelijk met zuurstof in aanraking komt. Het rubberen dopje dient om de fles te hersluiten en vormt tevens de aansluiting voor de wijnpomp. Zo kan de zuurstof bovenin de fles grotendeels worden weggepompt en de wijn nog enkele dagen langer goed gehouden. Bij het pompje worden 3 wijnstops geleverd. Prijs (WA-137) 14,90 euro

Waar is de deze wijn toolkit voor vader (of voor moeder natuurlijk) te koop?

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.nl of bellen naar 040-254 98 48.

Winkelverkoopprijs cadeauset (G-137): 49,90 Euro.

Op alle producten van Screwpull wordt minimaal 5 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Over Screwpull

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

– persbericht –

toolkit Screwpull

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.