Wijn tips voor Valentijnsdag

In het kader van Valentijnsdag zullen wij de komende 3 dagen berichten plaatsen met de liefde als thema en natuurlijk de relatie met wijn. Onze wijnkenners hebben een aantal tips voor wijnen waarbij de romantische sferen en liefde vanzelf opbloeien. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een lekkere wijn voor een speciale avond, doe dan je voordeel met deze leuke tips.


Tip 1, van Olaf (www.vintake.nl) 

Al jaren ben ik als sommelier / wijn-enthousiast op zoek naar wijn die gemaakt is met toewijding, passie en een flinke dosis liefde. Wijn die je dichter bij elkaar brengt, wijn die het blosje op de wang brengt, wijn waar je van gaat houden. Ze zijn schaars, ze zijn bijzonder,  je moet ze goed zoeken, maar dat is het waard! Als wijnliefhebber heb ik een oogje op vele mooie wijnen en in mijn hart is er altijd plek voor nieuwe parels, maar onlangs kwam ik een prachtige wijn tegen die als een pijl van Cupido recht in mijn wijnhart stak en daar bleef zitten…Het was liefde bij de eerste slok, betoverend vanaf het begin. De zwoelheid van deze wijn was ongekend, de subtiele complexiteit verleidde mij om nog een slok te nemen, dit is liefde in het glas. Valentijnswijn

Het zou egoïstisch zijn om alles zelf op te drinken en liefde is er om te delen, daarom stel ik je graag voor aan de Bacán Clasico Malbec 2010 uit Mendoza. Er zijn slechts 1000 flesjes gemaakt, waarbij alle liefde van de wijnmaker rechtstreeks in de fles is beland.

Dus wil je de liefde verklaren aan jouw Valentijn? Schenk dan deze wijn in de mooiste glazen, creëer een romantische sfeer en vergeet Cupido….die heb je niet meer nodig.

* Bacán Clasico Malbec 2010 is exclusief verkrijgbaar bij Vintake Wijn op Maat voor slechts €13,50

Met liefdevolle groet,

Olaf, jouw wijnadviseur

www.vintake.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.