Utrechtse wijn markt als wijn tip van het weekend

Weekend wijn tip Wekelijks geven we hier op Wijnbloggers een wijntip van het weekend. Dit kan een proeverij zijn of een evenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. En ook deze keer vind je als tip van het weekend wederom een leuke proeverij.

De tip van dit weekend is dan ook: De Wijnmarkt  in Brasserie Française Bresson.

Wijnmarkt Brasserie Française Bresson

In het hart van Utrecht vind je Brasserie Française Bresson. Brasserie Bresson is een échte Franse brasserie aan de Oudegracht. Het interieur en de kaart van Bresson zijn geïnspireerd op een klassieke Parijse brasserie. En aanstaande zondag (7 april 2013) vindt in Brasserie Française Bresson een markt plaats, waarop verschillende winkels hun mooiste Franse aanwinsten zullen presenteren. Natuurlijk kun je deze ook lekker proeven.

Op de markt zullen aanstaande zondag de volgende winkels aanwezig zijn: Veilles.Vingnes, Henri Bloem, Grapedistrict, Wijn achter de Dom, Brouwerij Maximus en Martijn de Kleuver Wijnen.

Aansluitend is er live Jazz muziek. Floris Lamers zal samen met drummer Thijs Bastiaans en contrabassist Rico de Jeer van half 4 tot half 7  in  Brasserie Française Bresson een optreden geven.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 7 april 2013
Hoe laat: 14.00 tot 17.30 uur
Waar: Brasserie Française Bresson, Oudegracht 214, 3511 NS Utrecht
Kosten: Gratis toegankelijk
Parkeren: Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren bij Parkeergarage Springhaver. Deze parkeergarage ligt op 1 minuut loopafstand van Brasserie Française Bresson.

Wijnbloggers Weekend Wijntip

De Wijnbloggers Weekend tip is een tip die wij de lezers  willen geven. Dit kan een leuk evenement zijn, maar ook een lekkere recept met een bijpassende wijn of gewoon een bepaalde wijn. Heb je zelf een leuke of lekkere tip, laat het ons dan weten via info@wijnbloggers.nl.

Ander nieuws

1500 jaar oude pers ontdekt in Israël
Sonoma County, vol karakter en divers
Een mooie Riesling voor de nieuwe koning
 Nederland 46 register vinologen rijker
Het Oosterscheldekreeftenseizoen is geopend
 Wine Vintage Chart een aanrader of niet?
WK Sommelier 2013 gewonnen door Zwitser Paolo Basso


Ilja Gort – Focus (2)

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.