Proeven aan de Zaan als wijn tip van het weekend

Weekend wijn tip Wijn Proeven aan de ZaanIk had er even moeite mee vanochtend, maar uiteindelijk drong het dan toch tot me door: het is vrijdag vandaag. Het is heerlijk om een dag vrij te hebben zo door de weeks, maar het gevolg is vaak wel dat je ritme weg is en je toch even diep moet nadenken om te beseffen welke dag het is. Maar het is dus vrijdag, een aangename verassing. Nog een paar uurtjes werken en dan begint het weekend. Heerlijk! En om het weekend al een beetje in te luiden, hebben we op vrijdag altijd een wijn tip van het weekend.

De wijn tip van het weekend kan een wijn proeverij zijn of een ander wijn evenement, maar ook kan het een tip zijn over een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. En ook deze keer vind je als tip van het weekend een leuke proeverij en wel Proeven aan de Zaan.

Wijnproeverij Proeven aan de Zaan

Iedere eerste zondag van de maand, en zo dus ook zondag 5 mei 2013, organiseert wijnhuis Terravin Proeven aan de Zaan. Tijdens Proeven aan de Zaan kun je kennismaken met het assortiment van dit wijnhuis. Zo verschijnen er met grote regelmaat diverse bijzondere wijnen in elke prijsklasse op de proeftafel en worden er regelmatig nieuwe aanwinsten en nieuwe jaargangen gepresenteerd. Onder het genot van luxe hapjes kun je allerlei wijnen proeven en je van advies laten dienen. Vaak worden er ook prijzen tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden en zijn er verschillende acties.

Agenda Proeven aan de Zaan

Proeven aan de Zaan wordt op de volgende data georganiseerd:

Zondag 5 mei 2013
Zondag 2 juni 2013
Zondag 7 juli 2013
Zondag 4 augustus 2013
Zondag 1 september 2013
Zondag 6 oktober 2013
Zondag 3 november 2013
Zondag 1 december 2013

wie-wat-waar wijn tipPraktische info

Wat: Proeven aan de Zaan
Wanneer: Zondag 5 mei 2013
Waar: Verkade Chocoladefabriek, Westzijde 182-b, 1506EK Zaandam
Hoe laat: Van 14.00  tot 18.00 uur
Wat kost het: Helemaal niks. Toegang gratis

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.